Din ce trăiește Liviu Dragnea? „Nu câştig foarte mult, dar cu ce câştigă Irina ca salariu, cu ce câştig şi eu, cu ce mă ajută copiii, nu mor de foame”

Din ce trăiește Liviu Dragnea? „Nu câştig foarte mult, dar cu ce câştigă Irina ca salariu, cu ce câştig şi eu, cu ce mă ajută copiii, nu mor de foame”
Liviu Dragnea și Irina Tănase sursă FOTO: @irinaalexandrat - Instagram
Publicat: 20/09/2021, 11:01
Actualizat: 20/09/2021, 11:02

Liviu Dragnea, fostul președinte al Partidului Social Democrat, a explicat duminică seara,cu ocazia primei apariții într-un studio tv după condamnarea din 2019, că trăiește acum din două treimi din salariu, o treime fiind sub sechestrul procurorilor anticorupție, fiind ajutat și de logodnică și de copii. El a negat că a mers în vacanțe exotice din bani publici.

Fostul lider social-democrat a declarat, dumunică, la prima interviu într-un studio tv după condamnarea la închisoare, că „nu moare de foame” cu resursele financiare pe care le are, respectiv două treimi din salariu și susținerea din partea Irinei Tănase și a copiilor.

Unde lucrează Liviu Dragnea

„Trăiesc din două treimi din salariu, pentru că o treime este pus sechestru de la DNA (…), nu câştig foarte mult, dar cu ce câştigă Irina ca salariu cu ce câştig şi eu, cu ce mă ajută copiii, nu mor de foame”, a declarat Liviu Dragnea, la Realitatea Plus, potrivit News.ro.

Fostul președinte al PSD a refuzat să spună cât are salariu. În ziua în care a fost eliberat, Liviu Dragnea declara că va lucra la firma fiului său.

Irina Tănase, spunea, la momenul anuțului privind eliberarea lui Liviu Dragnea, întrebată fiin de jurnaliști unde va lucra și ce va face, profesional, după ce va ieși din închisoare: „Întrebați-l pe el. (…) Eu pot să vă spun despre mine. Vreau să îmi dezvolt biroul de mediator pe care îl am. Sunt studentă la Drept si vreau să fiu avocat”.

„Nu am folosit banii partidului pentru a merge în vacanţă”

Liviu Dragnea a negat, duminică seara, că ar fi merg în vacanțe exotice cu logodnica sa Irina din bani publici, în Doha, Republica Dominicană sau  Bali.

„Veste proastă pentru unii, în special pentru cei de la PSD care au dat această informaţie. Eu nu am fost în Bali niciodată, nu am fost în Republica Dominicană, nu am fost în Punta Cana, nu am fost nici în Bora Bora, nu am fost în acele locuri de care se vorbeşte în acea ştire senzaţională apărută fix la Comitetul Executiv al PSD-ul când ei discutau despre faptul că, vezi Doamne, mi-am făcut partid. Nu am fost nicăieri pe bani publici într-o vacanţă cu Irina, nu am folosit banii partidului pentru a merge în vacanţă. Dacă altcineva de la partid a fost în aceste vacanţe exotice cu bani de la partid,  e problema lui sau a lor”, a spus Dragnea, conform sursei citate.

Cu acest prilej Liviu Dragnea a susţinut că nu există probe care să îl incrimineze în alte dosare și a negat faptul că ar fi un om bogat, subliniind că avea avere atunci când a intrat în politică.

„Eu am hotelul de la Turnu  Măgurele, un apartament la Turnu Măgurele, teren intravilan, ăla pe care stă hotelul. (…) Eu nu am fost toată viaţa bugetar. În 1990 am fost prima iniţiativă privată din jumătatea de sud a României, asociaţie cu scop lucrativ. În 96, când eu am devenit prefect, aveam un complex hotelier, trei restaurante între care cel mai mare din judeţ, două centre en gros, trei magazine. Aveam de asemenea, în 96 terenuri intravilane, aveam clădiri”, a declarat fostul lider PSD. El a menţionat că mare parte din bunurile pe carele-a avut le-a vândut pentru a ridica locuinţa din Alexandria.

Liviu Dragnea a fost eliberat în 15 iulie din Penitenciarul Rahova, după ce Tribunalul Giurgiu a admis cererea acestuia de eliberare condiționată.

Dragnea se afla în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare, în dosarul DGASPC Teleorman.

Madalina Prundea
Absolventă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Facultății de Litere, Mădălina mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Prințesa de Wales a intrat în istoria Casei Regale Britanice. Ce titlu regal a primit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom