Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, a depus jurământul și propune un consilier-surpriză: ”Vă invit pe toți să construim o echipă”

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, a depus jurământul și propune un consilier-surpriză: ”Vă invit pe toți să construim o echipă”
Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, a depus jurământul și propune un consilier-surpriză: ”Vă invit pe toți să construim o echipă”
Publicat: 28/10/2020, 10:15
Actualizat: 28/10/2020, 10:41

După ce, la alegerile desfășurate pe 27 septembrie, a obținut, la nivel național, cel mai mare procent de voturi și a câștigat, detașat, președinția Consiliului Județean Argeș, economistul Ion Mînzînă – președintele PSD Argeș – a depus jurământul.

Ion Mînzînă va avea alături 17 consilieri de la Partidul Social Democrat, iar promisiunea pe care o făcuse în ianuarie, atunci când a fost ales președintele PSD Argeș – de a aduce partidul pe primul loc în județ – s-a transformat în realitate după numărarea voturilor, PSD câștigând – prin Cristian Gentea – și Primăria Pitești.

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, a depus jurământul

Ion Mînzînă a declarat că astfel de momente sunt ”unice”, însă – trecând peste bucuria inerentă a victoriei obținute – tot ceea ce s-a promis în campania electorală trebuie îndeplinit. Oamenii, a spus Mînzînă, au nevoie de ”speranță”, iar județul Argeș are nevoie de o ”echipă” pentru a fi luate cele mai bune măsuri pentru locuitori.

”Momentele acestea sunt unice în viața noastră. Dar, după aceste momente frumoase vin și momentele în care trebuie să demonstrăm că prezența noastră nu este efemeră aici. Avem obligația să aducem speranța oamenilor. Vă invit pe toți să construim o echipă, să gândim împreună cu autoritățile județene cele mai bune măsuri pentru ca locuitorii acestui județ să treacă, în aceste momente grele, cât mai bine peste problemele generate de pandemia de coronavirus. Trebuie să lăsăm la o parte animozitățile inerente în campania electorală. Să credem într-un județ mai bun și prosper! Dumnezeu să ne ajute!”, a declarat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, a notat ziaruldearges.ro.

La ceremonia depunerii jurământului a participat și cântărețul Raul Cârstea. Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș s-a declarat ”încântat” de prezența cântărețului de muzică folk Raul Cârstea la ceremonia depunerii jurământului, între cei doi existând o ”lungă relație de prietenie”.

Ion Mînzînă (centru), alături de consilierul principal Dan Nicolae (stânga) și cântărețul de muzică folk Raul Cârstea

Ion Mînzînă îl va avea alături pe Dan Nicolae, fost șef al IPJ Argeș și al Direcției Generale Anticorupție Argeș

Potrivit sursei citate, Ion Mînzînă îl va avea alături – în calitate de consilier principal, pe Dan Nicolae, fostul șef al Inspectoratului de Poliție Argeș și al Direcției Generale Anticorupție Argeș, Dan Nicolae.

Dan Nicolae a fost și ofițer de judiciar la DNA – Structura Centrală și DNA Pitești -, pensionându-se la începutul acestui an, la 52 de ani, în urma unui eveniment tragic petrecut în familia sa.

Ion Mînzînă și un consilier-surpriză, Dan Nicolae

Fostul comisar-șef Dan Nicolae a acceptat funcția de consilier principal al lui Ion Mînzînă. În perioada în care a condus IPJ Argeș, Dan Nicolae s-a făcut remarcat, printre altele, prin implementarea noului  sistem de organizare a secțiilor de poliție din mediul rural.

Ca șef al DGA Argeș, Dan Nicolae a instrumentat celebrul dosar al permiselor auto de la Pitești,iar ca ofițer judiciarist la DNA a acumulat o expertiză impresionantă în materie de legislație și control al fondurilor atrase pe proiecte UE.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Copil de șase ani din Gorj, vândut în Germania pentru 8.000 de lei. Ce se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Efectul postului intermitent asupra metabolismului. Rezultatele testelor pe voluntari
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”