IRONII. Eugen Tomac: În USL 2, Ponta va fi pe post de Gabi Oprea, iar Tăriceanu va fi ramura manechină liberală

Redactor:
Gândul
IRONII. Eugen Tomac: În USL 2, Ponta va fi pe post de Gabi Oprea, iar Tăriceanu va fi ramura manechină liberală
IRONII. Eugen Tomac: În USL 2, Ponta va fi pe post de Gabi Oprea, iar Tăriceanu va fi ramura manechină liberală

Președintele PMP, Eugen Tomac, a ironizat, marți, intenția PSD, Pro România și ALDE de a forma o alianță, pe care o numește „USL 2”.

Liderul Partidului Mișcarea Populară a descris acest proiect ca fiind „o glumă bună” și a făcut o paralelă între acesta și componența fostei Uniuni Social-Liberale (USL), o alianță între PSD, PNL și PC.

„PSD și-a stabilit agenda. Am râs minute bune cu poftă, cam așa cum râd copiii când se bucură de o glumă bună. În aceste zile se anunță lansarea unui «mare» proiect politic numit USL-2, format din PSD, ProPonta și Tăriceanu. În acest măreț proiect ediția a II-a, Ponta va fi pe post de Gabi Oprea, iar Tăriceanu ramura manechină liberală. Vicleanul Ponta, ca să-și subordoneze prin corespondență PSD, a și anunțat că el va fi candidatul acestei «mari» alianțe la următoarele prezidențiale”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Eugen Tomac: PSD nici nu mai are curaj să gândească. Victor Ponta are doar o agendă: să rămână doar el

De asemenea, liderul PMP a mai spus pe Facebook că, din punctul său de vedere, membrii conducerii Partidului Social Democrat nu mai au „curaj să gândească” după perioada în care partidul a fost condus de Viorica Dăncilă.

El a adăugat că PSD este un partid „prăbușit în interior” și l-a acuzat pe Victor Ponta că singurul său scop ar fi acela de a acapara puterea politică.

„Ce mi se pare comic, este faptul că PSD pare atât de prăbușit în interiorul lui încât nu mai au curaj nici să gândească după era Dăncilă. Au uitat rapid cum a prăbușit Victor Viorel alianța USL1. Au uitat rapid că Ponta vrea să distrugă PSD. Au uitat rapid că Ponta are o singura agendă, să rămână doar el. Pe Tudose l-a convins să plece, pe fondatorii partidului lui deputații D. Constantin și S. Campeanu i-a determinat să plece la PNL și lista cu performanțe e lungă, lungă”, a scris Tomac pe Facebook.

Totodată, Tomac a făcut referire și la fotografia în care premierul Ludovic Orban a fost surprins fumând în sediul Guvernului.

„Abia aștept să văd scandalurile din USL2, condus de Ponta. Sper că Ciolacu nu fumează, sigur se vor strecura in presă poze cu el din ședințele USL2”, a scris liderul PMP.

Inchide