Marcel Ciolacu, bilanț după prima săptămână de activitate a Guvernului Cîțu: ”Noua putere a dat deja cinci țepe uriașe românilor!”

Marcel Ciolacu, bilanț după prima săptămână de activitate a Guvernului Cîțu: ”Noua putere a dat deja cinci țepe uriașe românilor!”
Ciolacu: „România riscă să piardă cele 30 miliarde de euro, dacă Barna și Ghinea mai confundă cerințele CE cu protocoalele lor de doi bani” / Marcel Ciolacu, președintele PSD (FOTO: Facebook)

Marcel Ciolacu prezintă, în mediul online, un bilanț după prima săptămână de guvernare a alianței de Dreapta, acuzând Guvernul Cîțu că nu a făcut altceva decât să dea ”cinci țepe uriașe românilor”.

Potrivit președintelui PSD, toate promisiunile făcute în campania electorală s-au transformat într-o ”agresiune” la adresa românilor, iar guvernanții ”își bat joc de 5 milioane de pensionari”, de salariați, de profesori, IMM-uri și antreprenori. Nu în ultimul rând, și Justiția ”este călcată în picioare”, susține Marcel Ciolacu.

”În prima săptămână de guvernare, noua putere a dat deja cinci țepe uriașe românilor! După alegeri, tot ce era promisiune a devenit agresiune!

Guvernul Dreptei își bate joc de 5 milioane de pensionari Anul trecut, PNL le dădea pensionarilor o majorare de doar 14% înaintea alegerilor și promitea că le va mări pensiile cu diferența până la 40% în 2021. Realitatea lui Cîțu este că pensiile NU vor crește decât din septembrie, cu un procent infim, care nu acoperă majorările de prețuri la alimente, medicamente și utilități. V-au mințit, v-au păcălit!”, notează liderul PSD pe pagina sa de socializare.

Marcel Ciolacu: ”Guvernul Dreptei umilește peste 215.000 profesori”

Liderul PSD acuză guvernarea de dreapta că sintagma ”Zero Taxe pe salariul minim” nu a fost altceva decât o lozincă electorală, scriind pe pagina sa de Facebook că salariul minim crește cu doar ”2 lei pe zi”, iar taxele există.

Mai mult, susține Marcel Ciolacu, ”peste 1,4 milioane salariați sunt trimiși înapoi în sărăcie extremă, sunt lăsați să moară de foame”.

”Guvernul Dreptei sărăcește 5,5 milioane de salariați. Veniturile lucrătorilor din sectorul public îngheață în acest an. În sectorul privat, nici vorbă de promisiunea USR “Zero Taxe pe salariul minim”! Vor fi taxe, iar salariul minim crește cu doar 2 lei pe zi, sumă ce nu acoperă nici măcar măștile de protecție. Peste 1,4 milioane salariați sunt trimiși înapoi în sărăcie extremă, sunt lăsați să moară de foame. V-au mințit, v-au păcălit!

Guvernul Dreptei umilește peste 215.000 profesori. În ultimul an, v-au spus permanent că vor fi crescute salariile profesorilor, că se va respecta legea și că sunt prevăzuți banii în buget. În august, minciuna a fost demascată: educația nu mai era o prioritate, majorările au fost amânate. Astăzi vin și vă spun că nici în 2021 salariile profesorilor nu vor crește. V-au mințit, v-au păcălit!”, acuză Marcel Ciolacu.

”Guvernarea Țeparilor care mint, fură și taie venituri”

Marcel Ciolacu etichetează Guvernul Cîțu drept ”Guvernarea Țeparilor”, acuzând noua putere că ”minte, fură și taie venituri”.

Imaginea de ansamblu prezentată de liderul PSD este una alarmantă. IMM-urile sunt ”condamnate”, antreprenorii românii aflându-se într-o situație critică. Justiția este ”călcată în picioare”, mai scrie Ciolacu, referindu-se la Ordonanța de Urgență dată de Guvernul Cîțu ”care modifică legile justiției”.

”Guvernul Dreptei condamnă IMM-urile și antreprenorii români, Au desființat Start-Up Nation, program de succes pentru mii de companii locale. În plus, de 6 luni, Guvernul promite granturi de investiții între 50.000 și 200.000 euro din fonduri europene pentru IMM-uri din industria alimentară, panificație, auto, energie și construcții. Niciun leu nu a ajuns până acum în conturile vreunei companii mici și mijlocii! V-au mințit, v-au păcălit!

Guvernul Dreptei calcă în picioare Justiția, Au făcut referendum simultan cu prezidențialele din 2019 pentru ca legile justiției să nu mai poată fi schimbate prin OUG. Acum, chiar înainte de Revelion, pe șest, au dat OUG prin care modifică legile justiției! O adevărată hoție de voturi de la cei care au promis exact contrariul! V-au mințit, v-au păcălit!”, concluzionează Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Guvernarea Țeparilor care mint, fură și taie venituri nu poate scoate România din criză! PNL și USR+ au promis prosperitate, dar le oferă românilor doar austeritate!

Marcel Ciolacu

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte