Olguța Vasilescu: Așteptăm Diaspora acasă, după ce și-a luat țara înapoi. Le pun la dispoziție teren

Redactor:
Adrian Tone
Olguța Vasilescu: Așteptăm Diaspora acasă, după ce și-a luat țara înapoi. Le pun la dispoziție teren
Primarul municipiului Craiova, Olguța Vasilescu, a postat, luni, pe contul său de Facebook, un mesaj în care afirmă că nu mai are curajul să demoleze Stadionul Ion Oblemenco pentru unul nou, precizând în mod ironic că are speranța că se va construi o nouă arenă la Sibiu.

„Vă cer iertare, doljeni care ați votat 60 la sută Victor Ponta, că nu mai am curajul să demolez stadionul Oblemenco, pentru a construi unul nou… Poate se va construi la Sibiu sau mai știu eu unde… Mi-e greu să cred că va fi în Oltenia… Azi nu mai am curaj să vă spun că promisiunea mea se va implini… Așteptăm Diaspora acasă după ce și-a luat țara înapoi și locurile de muncă promise, astfel încât șomajul să fie zero, ca la Sibiu… Noi punem la dispoziție terenul gratis și lipsa taxelor și impozitelor locale. Am înțeles că investitorii vin la pachet cu Johannis. Îi așteptăm!”, a scris Olguța Vasilescu.

Primarul orașului Craiova a mai postat și o fotografie în care apare Klaus Iohannis, ținând în mână un fanion al clubului CSU Craiova, alături de președintele grupării oltene, Pavel Badea. „Deci Klaus Iohannis tine cu CS Universitatea Craiova?”, a fost comentariul edilului la fotografia postată.

Managerul general al CSU Craiova, Felix Grigore, a declarat, la 5 noiembrie, că partida de la începutul lunii decembrie, cu Steaua, din sferturile de finală ale Cupei României – Timișoreana, va fi ultima disputată pe Stadionul Ion Oblemenco, după care arena craioveană va fi demolată.

Conform proiectului, noul stadionul din Craiova va costa 55 de milioane de euro și va fi finanțat în proporție de 90 la sută de MDRAP, prin Compania Națională de Investiții (CNI), și 10 la sută de Primăria Municipiului Craiova.

Klaus Iohannis a obținut 54,50% din voturi la turul II al alegerilor prezidențiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor parțiale anunțate, luni, de BEC, după centralizarea a 99,07% din procesele verbale.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a fost votat de 6.242.825 dintre alegători, în timp ce Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, a fost votat de 5.211.097 de alegători.

Victor Ponta a câștigat alegerile prezidențiale în județul Dolj, obținând 60,60% din voturi, în timp ce Klaus Iohannis a fost votat de 39,39% din alegători, arată rezultatele finale anunțate, luni, de Biroul Electoral Județean (BEJ).

Inchide