Președintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc și Marcel Ciolacu răspund acuzațiilor aduse de Klaus Iohannis: ”Nu acceptăm amenințări și șantaj/ Klaus Iohannis se gândea, în martie, doar la anticipate în loc să se lupte cu pandemia!”

Redactor:
Florentina Dinu
Președintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc și Marcel Ciolacu răspund acuzațiilor aduse de Klaus Iohannis: ”Nu acceptăm amenințări și șantaj/ Klaus Iohannis se gândea, în martie, doar la anticipate în loc să se lupte cu pandemia!”

 Președintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc și Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, răspund acuzațiilor lui Klaus Iohannis, după ce acesta a spus că PSD este cinic . În replică, Robert Cazanciu a spus că instituția prezidențială șantajează Parlamentul pentru a adopta un proiect de lege care încalcă drepturile și libertățile românilor, apărând inepțiile din prooiectul guvernamental PNL. Marcel Ciolacu a reacționat, pe Facebook, spune că lipsa de responsabilitate aparține Guvernului care încearcă să găsească un țap ispășitor și a minimalizat impactul virusului ca fiind o simplă răceală, la începutul pandemiei , fiind interesat de strategii politice, anume de organizarea alegerilor locale.

Robert Cazanciu a declarat că instituția prezidențială șantajează Parlamentul

„Nu acceptăm amenințări și șantaj, nu acceptăm ca Iohannis să ne dea lecții. Iohannis e singurul lider politic care a negat virusul, a spus că e o simplă răceală. Nu e vina Parlamentului că guvernul a trimis în ultima zi o lege proastă la Parlament”, a declarat Cazanciuc într-o conferință de presă.

Cazanciuc a spus  că legea va intra la vot doar când social-democrații vor fi convinși că „vom avea garanția că legea protejează pe toată lumea”.

„Iohannis vine să apere inepțiile din proiectul guvernului PNL: confiscarea abuzivă a bunurilor, munca forțată pentru medici, lipsirea ilegală de libertate a românilor”, a mai spus șeful interimar al Senatului..

La rândul său Ciolacu a scris același lucru pe Facebook, spunând că lipsa de responsabilitate aparține Guvernului care încearcă să găsească un țap ispășitor, însă aceștia încercau să minimalizeze impactul virusului

Dacă există români care contestă existența virusului o fac, din păcate, folosind chiar cuvintele președintelui Iohannis din martie când spunea că virusul e o «simplă răceală». Atunci când se gândea doar la anticipate în loc să se lupte cu pandemia! Dezastrul în care se află astăzi România, recunoscut astăzi inclusiv Președinte, aparține în integralitate Guvernului Său! Ați avut toate pârghiile necesare gestionării eficiente a pandemiei. Dar ați scăpat situația de sub control! NU mai încercați să găsiți vinovați! Ați trimis în Parlament, pe ultima sută de metri, ca de fiecare dată, o lege proastă, care încalcă flagrant drepturile și libertățile cetățenești! Proiectul a trecut deja prin Camera Deputaților și este dezbătut la Senat în comisiile de specialitate.

Nu vom ceda șantajului și nu vom permite încălcarea drepturilor și libertăților cetățenilor. Soluția este o lege clară, aplicabilă și care să nu permită abuzuri. Asta vom și face!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Klaus Iohannis a catalogat actiunile Opozitiei ca fiind ”cinice”

Președintele a criticat poziția PSD în adoptarea proiectului de lege ce vizează reglementarea izolării și carantinarii, calficand acțiunile partidului drept ”cinice”. Iohannis a afirmat că singurul scop al PSD-ului este de a face tergiversare, iar cei care vor plăti prețul acțiunilor politice vor fi românii. La final a făcut un nou apel către politicieni pentru a adopta legea, menționând că în caz contrar responsabilitatea se va plasa asupra corpului legislativ.

 

Cristi Borcea, anunţul momentului. Nu e glumă: ”Valentina vrea asta!” Lovitură de teatru în familia...
BOMBĂ: Cătălin Scărlătescu s-a căsătorit! Ea este ALEASA
FOTO. Adelina Pestrițu, apariție interzisă pe plajele din Egipt, în costum de baie!
A aflat că are iubit și a rămas șocat! Tavi, Clonda, la un pas să...
Larisa Iordache, probleme de sănătate! Infecţie la nivelul rinichilor în timpul calificării la Jocurile Olimpice...
Aplicația utilizată de autorități pentru a accesa telefoanele infractorilor a fost spartă. Motivul e cu...
Incident periculos în Israel: O rachetă siriană a explodat în aproprierea unui reactor nuclear
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Un deputat AUR susține că a trăit din alocația copiilor și câștiguri la loto. A...
BOMBĂ: Cătălin Scărlătescu s-a căsătorit! Ea este ALEASA
ROMÂNCA născută într-o familie de evrei considerată cea mai TEMUTĂ femeie din lume. Nici Elena...
ULTIMA ORĂ! Nu toţi credincioșii vor putea asista la slujba de Înviere! Purtătorul de cuvânt...
Ofertele eMAG care vin la fix înainte de Paște: catalogul cu cele mai bune reduceri...
Ce spune celebrul Morgan Freeman despre vaccinurile anti-COVID: „Dacă ai încredere în mine, vei...”
Informația care cutremură România: A fost găsită moartă în baie. Un final tragic...
David Beckham, plin de pătrățele la 45 de ani. Ce mănâncă și cum se antrenează
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Cine este femeia care conduce o companie de 1 miliard de euro, cu mii de...
Inchide