PSD lansează un nou atac, cu mantă, la liderul USR: Cum e posibil ca „Cioloș-Două-Speciale” să nu se delimiteze de doamna „DRAGu-De-Salon”?

PSD lansează un nou atac, cu mantă, la liderul USR: Cum e posibil ca „Cioloș-Două-Speciale” să nu se delimiteze de doamna „DRAGu-De-Salon”?
Dacian Cioloș, când era premierul României, alături de Anca Dragu, ministrul Finanțelor Publice în Cabinetul său, în martie 2016 / Sursa foto: Guvernul României
Publicat: 24/12/2021, 17:06

Partidul Social Democrat (PSD) a publicat, un mesaj pe contul de Facebook, prin care îl atacă, din nou, pe președintele Uniunii Salvați România (USR), dar și pe senatoarea Anca Dragu, fostă președintă a Senatului, pentru că ar fi abuzat de privilegiile funcțiilor lor.

Sub titlul „SOS. Căutați pentru abuz de privilegii”, reprezentanții PSD dau „semnalmentele” pe care le atribuie lui Dacian Cioloș, și Ancăi Dragu, pe care, susțin aceștia, liderul USD ar menaja-o cu criticile publice, în contextul scandalului recent în care este implicată.

G4Media.ro a intrat recent în posesia unui document intern al Senatului Românei care arată că, vara trecută, președintele Senatului de la acel moment a utilizat resurse publice în interesul său propriu, al familiei sale și al unor apropiați, respectiv a folosit mașinile instituției, angajați de la Serviciul Protocol și Pașapoarte al Senatului, precum și Salonul Prezidențial de la Aeroportul Otopeni pentru a avea facilități la îmbarcarea în avionul care a transportat-o în vacanță în Franța.

Dacian Cioloș „tace asurzitor” în scandalul ce o vizează pe Anca Dragu

Potrivit PSD, Dacian Cioloș și Anca Dragu fac abuz de privilegii – prin aceea că dau lecții de morală și etică politică, colecționează rente și pensii speciale și folosesc banii publici pentru vacanțele familiei – și oferă și o „motivare”:

„❗️”Cioloș-Două (pensii)- Speciale” tace asurzitor când principiile morale pe care le cere altora sunt „uitate” fix de colegii săi de partid.

❓❓❓Niciun cuvânt despre cum Anca Dragu (USR) a folosit, pe când era președintele Senatului, angajații și mașinile instituției, precum și salonul oficial, pentru a se îmbarca preferențial, cu familia și prietenii, în avionul care a dus-o într-o vacanță în Franța.

❓Cum e posibil ca, după tot scandalul Salonului, „Cioloș-Două-Speciale” să nu se delimiteze de doamna „DRAGu-De-Salon”?”, este mesajul publicat de PSD.

Sursa: PSD
Sursa: PSD

Într-un alt mesaj recent, Dacian Cioloș era criticat pentru lecțiile de morală chiar de președintele Marcel Ciolacu, care în numea „colecționar de rente și pensii speciale”, în cotextul discuțiilor publice cu privire la privilegiile aleșilor.

Președintele PSD l-a atacat direct pe Dacian Cioloș, „un domn de la USR care, între două avioane de Bruxelles, ne dă lecții pe Facebook de morală și etică politică”. „Tu când renunți la privilegiile tale plătite din bugetul UE, adică și din banii României, adică și din banii românilor?! Ipocritule! Dacian, cățărarea pe cadavre, pe minciună și pe mizerie umană nu înseamnă că ești un alpinist al moralei! Înseamnă doar că ai caracter zero! ZERO – ca și guvernul pe care l-ai condus!”, a transmis, săptămâna trecută, tot pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Madalina Prundea
Absolventă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Facultății de Litere, Mădălina mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Epidemie de singurătate printre părinți, dezvăluie un studiu din SUA