Social-democrații le transmit liberalilor că e nevoie de fapte, nu de vorbe: ”Trebuie să trimitem acasă acest guvern-dezastru”

Social-democrații le transmit liberalilor că e nevoie de fapte, nu de vorbe: ”Trebuie să trimitem acasă acest guvern-dezastru”
Social-democrații le transmit liberalilor că e nevoie de fapte, nu de vorbe: ”Trebuie să trimitem acasă acest guvern-dezastru”
Publicat: 26/08/2020, 16:05
Actualizat: 26/08/2020, 16:13

Lupta politică este din ce în ce mai înverșunată, în această perioadă, atacurile și contraatacurile desfășurându-se cotidian. Social-democrații îi acuză pe liberalii aflați la guvernare că nu oferă niciun sprijin pentru fermierii români, cei care – din cauza secetei – și-au pierdut ”recoltele și banii”.

Reprezentanții Partidului Social Democrat pun accent pe o situație care devine din ce în ce mai complicată și îngrijorătoare – nu există un sprijin real din partea guvernului Orban, despăgubirile urgente n-au apărut, dialogul între guvernanți și fermieri este inexistent. Și, ca o consecință a acestor eșecuri, spectrul falimentului capătă contururi clare, pe termen scurt, iar mâncarea mai scumpă va deveni o nedorită certitudine.

”Atât s-a putut…” nu reprezintă un sprijin pentru cei care au pierdut și recoltele și banii din cauza secetei! Fără sprijin, fără despăgubiri urgente, fără dialog, fermierii au în față o singură perspectivă: falimentul! Iar mâncarea pentru români va fi mult, mult mai scumpă!”, scriu social-democrații pe pagina de socializare a partidului.

”PNL n-a fost în stare decât să conteste TOATE legile pe care le-am votat în Parlament pentru despăgubirea rapidă a fermierilor. Iar acum trag de timp și promit tot felul de lucruri în speranța că îi vor mai minți până după alegeri.

PSD

”Nu merge doar cu vorbe! Este nevoie de sprijin concret pentru a avea produse FABRICATE ÎN ROMÂNIA! Așa cum fac toate statele europene!”, mai notează reprezentanții PSD.

”Să instalăm o echipă de specialiști care să-i ajute urgent pe agricultori cu bani, nu cu vorbe!”

În continuarea mesajului postat în mediul online, social-democrații le reamintesc liberalilor că PSD rămâne singurul partid care a prezentat soluții concrete pentru problemele fermierilor.

”PSD este singurul partid care are în programul său de guvernare soluții concrete și aplicabile rapid în sprijinul acestui domeniu care poate asigura țării creștere economică!”, se precizează în postarea PSD.

Programul naţional de colectare, distribuție și comercializare a mărfurilor prin intermediul Casei de Comerț Unirea;
Continuarea și operaționalizarea Programelor de sprijin și investiții (tomate, usturoi, porc, pasăre, irigații, apă gratuită, antigrindină, zona montană, centre de sacrificare);
Programul privind Distribuirea mărfurilor din programele existente (programul pentru şcoli, corn, lapte, fructe, legume) către spitale, unități militare, așezăminte sociale, persoane vulnerabile;
Programul de măsuri pentru facilitarea accesului la finanțare acordate sub formă de garanții pentru împrumuturi acordate beneficiarilor din sectorul agricol și alimentar;
Programul privind stimularea asocierii producătorilor locali în cooperative agricole.

În ceea ce privește acțiunile întreprinse de guvernul condus de Ludovic Orban, reprezentanții PSD sunt fermi. Totul reprezintă doar o modalitate de a ”da din gură”, iar soluția salvatoare ar fi trimiterea ”acasă” a ”guvernului-dezastru”.

”Diferența dintre noi și liberali este că ei doar dau din gură, pe când în guvernarea noastră agricultura țării a ajuns printre primele trei puteri europene. De aceea trebuie să trimitem acasă acest guvern-dezastru și să instalăm o echipă de specialiști care să-i ajute urgent pe agricultori cu bani, nu cu vorbe!”, încheie reprezentanții Partidului Social Democrat.

Inventatorul vaccinului anti-COVID a murit în condiţii misterioase! Descoperire frapantă despre vaccin
EXCLUSIV. A aflat cine e amanta lui Reghe! Prodanca a făcut mare scandal. Poliția a...
FOTO. Cât de mult a slăbit Oana Roman! Acum vrea să apeleze la operații estetice...
Ce se întâmplă dacă iei antiinflamatoare prea des. Ai putea ajunge să ai nevoie de...
O mai știi pe Irina de la A.S.I.A? Uite cum arată la 42 de ani,...
Motivul pentru care Ilie Năstase o sfătuiește pe Simona Halep să nu rateze Wimbledonul |...
Alimentul oltenesc după care nemții sunt înnebuniți. Producția ia imediat drumul Germaniei, românii nu apucă...
Incendiu la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi. Bilanţ: 31 persoane evacuate VIDEO
BANCUL ZILEI – Amor nebun cu vecina, din răzbunare!
Un spion chinez a fugit în SUA și ar fi divulgat date despre originea COVID....
EXCLUSIV. A aflat cine e amanta lui Reghe! Prodanca a făcut mare scandal. Poliția a...
Ce declanşează la FEMEI dorinţa de a FACE sex? Răspunsul cercetătorilor este neaşteptat
Adresa de domiciliu ar putea dispărea de pe buletinele românilor. Explicația dată de USR-PLUS
S-a dat lege! Sunt vizați toți pensionarii din țară. Ce se întâmplă cu pensiile
Vă amintiți de momentul „Basic Instinct”? S-a întâmplat din nou, în direct la TV, iar...
Vestea care cutremură lumea muzicii românești: Celebrul artist a murit la doar 49 de ani
România, lovitura SUPREMĂ pentru unguri! ȘOC TOTAL la Budapesta
Demisie șoc la PRO TV. O mare vedetă a renunțat
S-a prăbuşit City Insurance, cea mai mare companie de RCA! Tot managementul este suspendat, Fondul...
Lacul din România care deţine 3 recorduri mondiale se redeschide vineri pentru scăldat. Apa lacului...