Social-democrații le transmit liberalilor că e nevoie de fapte, nu de vorbe: ”Trebuie să trimitem acasă acest guvern-dezastru”

Redactor:
Cristian Lisandru
Social-democrații le transmit liberalilor că e nevoie de fapte, nu de vorbe: ”Trebuie să trimitem acasă acest guvern-dezastru”
Social-democrații le transmit liberalilor că e nevoie de fapte, nu de vorbe: ”Trebuie să trimitem acasă acest guvern-dezastru”

Lupta politică este din ce în ce mai înverșunată, în această perioadă, atacurile și contraatacurile desfășurându-se cotidian. Social-democrații îi acuză pe liberalii aflați la guvernare că nu oferă niciun sprijin pentru fermierii români, cei care – din cauza secetei – și-au pierdut ”recoltele și banii”.

Reprezentanții Partidului Social Democrat pun accent pe o situație care devine din ce în ce mai complicată și îngrijorătoare – nu există un sprijin real din partea guvernului Orban, despăgubirile urgente n-au apărut, dialogul între guvernanți și fermieri este inexistent. Și, ca o consecință a acestor eșecuri, spectrul falimentului capătă contururi clare, pe termen scurt, iar mâncarea mai scumpă va deveni o nedorită certitudine.

”Atât s-a putut…” nu reprezintă un sprijin pentru cei care au pierdut și recoltele și banii din cauza secetei! Fără sprijin, fără despăgubiri urgente, fără dialog, fermierii au în față o singură perspectivă: falimentul! Iar mâncarea pentru români va fi mult, mult mai scumpă!”, scriu social-democrații pe pagina de socializare a partidului.

”PNL n-a fost în stare decât să conteste TOATE legile pe care le-am votat în Parlament pentru despăgubirea rapidă a fermierilor. Iar acum trag de timp și promit tot felul de lucruri în speranța că îi vor mai minți până după alegeri.

PSD

”Nu merge doar cu vorbe! Este nevoie de sprijin concret pentru a avea produse FABRICATE ÎN ROMÂNIA! Așa cum fac toate statele europene!”, mai notează reprezentanții PSD.

”Să instalăm o echipă de specialiști care să-i ajute urgent pe agricultori cu bani, nu cu vorbe!”

În continuarea mesajului postat în mediul online, social-democrații le reamintesc liberalilor că PSD rămâne singurul partid care a prezentat soluții concrete pentru problemele fermierilor.

”PSD este singurul partid care are în programul său de guvernare soluții concrete și aplicabile rapid în sprijinul acestui domeniu care poate asigura țării creștere economică!”, se precizează în postarea PSD.

Programul naţional de colectare, distribuție și comercializare a mărfurilor prin intermediul Casei de Comerț Unirea;
Continuarea și operaționalizarea Programelor de sprijin și investiții (tomate, usturoi, porc, pasăre, irigații, apă gratuită, antigrindină, zona montană, centre de sacrificare);
Programul privind Distribuirea mărfurilor din programele existente (programul pentru şcoli, corn, lapte, fructe, legume) către spitale, unități militare, așezăminte sociale, persoane vulnerabile;
Programul de măsuri pentru facilitarea accesului la finanțare acordate sub formă de garanții pentru împrumuturi acordate beneficiarilor din sectorul agricol și alimentar;
Programul privind stimularea asocierii producătorilor locali în cooperative agricole.

În ceea ce privește acțiunile întreprinse de guvernul condus de Ludovic Orban, reprezentanții PSD sunt fermi. Totul reprezintă doar o modalitate de a ”da din gură”, iar soluția salvatoare ar fi trimiterea ”acasă” a ”guvernului-dezastru”.

”Diferența dintre noi și liberali este că ei doar dau din gură, pe când în guvernarea noastră agricultura țării a ajuns printre primele trei puteri europene. De aceea trebuie să trimitem acasă acest guvern-dezastru și să instalăm o echipă de specialiști care să-i ajute urgent pe agricultori cu bani, nu cu vorbe!”, încheie reprezentanții Partidului Social Democrat.

Gigi Becali dă lovitura mult aşteptată la FCSB. O fostă câştigătoare a Ligii Campionilor a...
ULTIMA ORĂ. Tragedie în muzica românească. Îndrăgitul cântăreț a fost găsit mort
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e...
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
S-a despărțit de cunoscutul milionar în clipa în care a devenit Miss, iar el nu...
Oficialii Moderna au recunoscut. ce se întâmplă cu injecţia lor: 'Dezvoltăm un alt vaccin'
Principalul consilier medical din Franţa: Noile tulpini de coronavirus echivaleză cu o nouă pandemie
BANCUL ZILEI – Cu nimfomana la psihiatru
Dosarele CIA despre OZN-uri, declasificate, dar cenzurate. Evenimentul suspect petrecut în aprilie 1976: „I s-ar...
ULTIMA ORĂ. Tragedie în muzica românească. Îndrăgitul cântăreț a fost găsit mort
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
Detaliul extrem de CONTROVERSAT din imaginile cu Pământul dezvăluite recent de NASA
Despre Mălina Olinescu se știa că s-a sinucis, dar acum s-a aflat adevărul! Mărturie BOMBĂ,...
George Simion l-a UMILIT pe Traian Băsescu. Ce a putut să facă e ireal și...
Ce s-a întâmplat cu Brandi Passante după „Războiul Depozitelor”
Avertisment pentru persoanele deja vaccinate! Este BREAKING NEWS
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Cât de mult s-a...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Zona din Bucureşti unde lucrau peste 100.000 de oameni pe care pandemia a transformat-o total...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide