VIDEO | Anglina Jolie a ajuns în Ucraina. Actrița, emisar special al ONU, a fost văzută într-o cafenea din Liov

Publicat: 30/04/2022, 18:01
Actualizat: 30/04/2022, 21:42

Actrița și regizoarea americană Angelina Jolie, emisar special al Organizației Națiunilor Unite pentru refugiați, a fost văzută, sâmbătă, într-o cafenea din orașul ucrainean Liov.

Vedeta americană, în vârstă de 46 de ani, a fost filmată în timp ce se afla într-o cafenea în orașul din vestul Ucrainei, spre surprinderea clienților, care i-au cerut și primit autografe.

„Ținuta de război”

Angelina Jolie era îmbrăcată cu o bluză și o pereche de pantaloni largi, gri, și purta un rucsac în spate.

„Nimic special. Doar Liov. Am ieșit doar să iau o cafea. Doar Angelina Jolie”, a scris jurnalista Maya Pidhorodetska, în ucraineană, după ce a filmat-o pe actriță, care i-a făcut cu mâna. „Pur și simplu Ucraina este susținută de toată lumea”, a completat ea la descrierea filmării publicate pe Facebook.

Starul de la Hollywood i-a luat prin surprindere pe clienți, mai puțin pe unul, un băiat care purta căști și se juca pe telefon și care n-a remarcat-o pe cea care a fost declarată cea mai frumoasă femeie din lume de numeroase publicații internaționale de notorietate.

Angelina Jolie este cunoscută pentru misiunile ei umanitare în multe zone afectate de război, inclusiv Afganistan, sau foamete din lume.

Războiul din Ucraina se prelungește deja de peste două luni, sâmbătă fiind a 66-a zi de când trupele controlate de Kremlin au invadat țara vecină în ceea ce numește o „operațiune militară specială”.

Madalina Prundea
Absolventă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Facultății de Litere, Mădălina Prundea a debutat în presa regională, la „Evenimentul Zilei de Transilvania”, la finalul anuluiciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase