Horoscopul zilei de 10 aprilie 2021. „Peștii„ pot cheltui în exces

Horoscopul zilei de 10 aprilie 2021. „Peștii„ pot cheltui în exces
FOTO: Pixabay
Publicat: 10/04/2021, 07:14

Horoscopul zilei de 10 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Și ziua de astăzi vine cu două aspecte astrologice importante. Primul se formează între Venus, planeta iubirii, din Berbec și Jupiter, planeta oportunităților, din zodia Vărsător.

Este un context care ne ajută să ne îmbunătățim relațiile, să iertăm și să ne împăcăm cu cei pe care îi iubim, ne susține să facem pași pentru a avansa într-o poveste de iubire sau pentru a conduce o relație de prietenie către una de iubire. Atenție la execese în aceste zile, mai ales la cheltuieli!

Al doilea aspect care se remarcă astăzi este sextilul dintre Mercur, planeta comunicării, din zodia Berbec și Saturn, planeta înțelepciunii, din Vărsător.

Suntem mult mai atenți la ceea ce spunem, la modul în care comunicăm, dând dovadă de responsabilitate în dialog, asimilăm mai ușor informațiile și avem șansa să ne organizăm și să ne punem în practică ideile.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 10 aprilie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă comunicării și întâlnirilor cu prietenii. Ai ocazia să-ți crești anturajul, să cunoști persoane noi și dacă ești singur poți fi chiar atras de cineva. Venus te susține să-ți îmbunătățești relația de cuplu, să faci progrese alături de partener.

Carieră și bani

Ai ocazia să-ți pui în practică niște idei ingenioase, îndrăznețe pe care le ai. Poți face crește cu proiectele tale, iar cineva te poate ajuta. Posibil să primești sprijin chiar și de la prieteni.

Sănătate

Azi te bucuri de mai multă energie, însă ai grijă la tendința de a face lucrurile în exces.

Horoscop zilnic Taur – 10 aprilie 2021

Dragoste

Mercur este planeta care-ți guvernează iubirea, iar sextilul cu Saturn îți aduce multă înțelepciune și răbdare în plan sentimental. Ai putea să discuți cu persoana iubită despre situații din trecut care te-au durut. Nu te vei avânta în mari declarații de dragoste.

Carieră și bani

Jupiter și Saturn din sectorul carierei te ajută să faci pași mici, dar siguri în atingerea obiectivelor tale. Ai șansa de a primi o avansare sau de a te afirma cu responsabilitate.

Sănătate

Venus din casa sănătății tale, dat fiind că este guvernatoarea ta, dar și Mercur, te ajută să vindeci ceea ce te doare, fie la nivel emoțional, psihic, sentimental sau chiar fizic. Apelează și la rugăciune.

Horoscop zilnic Gemeni – 10 aprilie 2021

Dragoste

Mercur, guvernatorul tău, din sectorul prietenilor, te susține să-ți faci noi cunoștințe, iar sextilul cu Jupiter, guvernatorul relațiilor tale, îți poate aduce și o nouă poveste de iubire sau consolidarea relației actuale.

Carieră și bani

Poți face pași uriași prin studiu și aprofundarea unor cunoștințe. Posibil să fi descoperit domenii noi care să te atragă și acum să începi să le explorezi. Ascultă sfaturile celor înțelepți.

Sănătate

Te bucuri de o stare foarte bună de sănătate și ai energie să duci la bun sfârșit tot ce-ți propui.

Horoscop zilnic Rac – 10 aprilie 2021

Dragoste

Saturn, guvernatorul relațiilor tale, este susținjut de Mercur, iar acest aspect te poate ajuta să-ți clarifici neînțelegerile apărute în cuplu. Posibil să discuți constructiv pe teme financiare sau legate de viața intimă. Cei singuri pot da frâu liber unei pasiuni.

Carieră și bani

Venus și Mercur se află în sectorul carierei tale și te ajută prin aspectele pe care le fac să-ți îmbunătățești statutul profesional și să porți discuții importante cu superiorii. Posibil chiar să primești oferte noi de colaborare sau o avansare.

Sănătate

Este o zi bună să lași deoparte niște frici, temeri, anxietăți, angoase și chiar dependențe. Poți renunța la ceva ce știi că-ți face rău.

Horoscop zilnic Leu – 10 aprilie 2021

Dragoste

Cu Jupiter și Saturn în sectorul relațiilor, în aspctele zilei, ai toate șansele să faci progrese constructive în cuplu, să ajungi la o înțelegere sau la o împăcare cu partenerul de viață și astfel să faceți și planuri entuziaste de viitor.

Carieră și bani

Folosește-te de energia lui Venus și Mercur pentru a studia și învăța lucruri noi. Poți face progrese în proiectele tale de natură intelectuală, legate de comunicare.

Sănătate

Saturn, guvernatorul sănătății tale, este în aspecte bune cu Mercur, ceea ce înseamnă fie că primești vești bune despre analize sau situații legate de starea de sănătate a ta, fie cauți niște remedii, te interesezi de un tratament.

Horoscop zilnic Fecioară – 10 aprilie 2021

Dragoste

Saturn, guvernatorul iubirii tale, te ajută prin aspectul cu Marte să-ți exprimi mai ușor sentimentele și să porți discuții constructive în cuplu despre bani sau viață intimă.

Carieră și bani

Te concentrezi foarte bine pe activitățile pe care le ai de întreprins astăzi, grație lui Saturn în sextil cu Marte, iar Jupiter și Venus își pot aduce în perioada aceasta ocazia de a face niște progrese la locul de muncă sau într-un proiect profesional, ori context financiar.

Sănătate

Ai grijă astăzi să nu faci execese și să nu reiei niște dependențe sau vicii pe care te-ai luptat să le învingi.

Horoscop zilnic Balanță – 10 aprilie 2021

Dragoste

Venus, guvernatoarea ta, se află în sectorul relațiilor și face aspect de susținere cu Jupiter din sectorul iubirii. Ce îți poți dori mai mult? Este un aspect care te ajută să-ți găsești partenerul ideal și să te îndrăgostești, dacă ești singur, și să faci progrese cu în cuplu, dacă ai deja o relație.

Carieră și bani

Asctele relaționale sunt pozitive și te ajută să comunici mult mai bine cu cei din jur, cu colaboratorii, ba chiar există șanse să legi noi contracte de colaborare.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă ai grijă la tendința de a exagera.

Horoscop zilnic Scorpion – 10 aprilie 2021

Dragoste

Venus, guvernatoarea relațiilor tale, este susținută de Marele Benefic, Jupiter, prin urmare ai toate șansele să-ți îmbunătățești relația de cuplu și să faci progrese alături de partener, poate chiar să vă mutați împreună.

Carieră și bani

Și relațiile profesionale au șanse de îmbunătățire mari, mai ales că poți comunica mult mai bine, mai serios cu colegii și puteți pune în practică ideile comune.

Sănătate

S-ar putea ca starea emoțională să fie mai agitată și din cauza asta să apară unele neplăceri generale, însă dacă le vei conștientiza, le vei putea vindeca. Te vei putea elibera de stările neplăcute mai ușor astăzi.

Horoscop zilnic Săgetător – 10 aprilie 2021

Dragoste

Cu Jupiter și Saturn în sectorul comunicării, și cu Venus și Mercur în sectorul iubirii, fără îndoială că poți cuceri pe cine-ți dorești. Flirturile tale vor avea efectele așteptate. În cuplu, de asemenea, poți să porți dialoguri constructive cu partenerul.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru negocieri, pentru clarificarea unor situații ce țin de acte, dar și pentru orice fel de discuții pentru că prinzi ușor ideile și esența dialogului. Poți cunoaște persoane importante pentru ascensiunea ta.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar cum Jupiter este guvernatorul tău, ar fi bine ca astăzi să nu faci excese.

Horoscop zilnic Capricorn – 10 aprilie 2021

Dragoste

Venus și Mercur din sectorul familiei te pot susține mult să-ți îmbunătățești comunicarea cu cei dragi. Te preocupi de probleme ce țin de casă și o faci cu responsabilitate și bucurie.

Carieră și bani

S-ar putea să scoți niște bani din buzunar pentru cei dragi sau pentru confortul căminului tău, ceea ce te bucură, însă ai grijă să nu faci excese.

Sănătate

Poți purta unele discuții despre stil de viață și sănătate, dar nu este vorba de nimkic grav. Jupiter și Venus te susțin să ai energie și voie bună.

Horoscop zilnic Vărsător – 10 aprilie 2021

Dragoste

Comunicarea este un punct forte al zilei, așa cvă poți profita penjtru a-ți pune la punct situații ce țin de viața personală sau relațională.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru studiu, învățare, dialoguri și tot ce ține de zona de comerț și negocieri.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar ai grijă la predispoziția către excese pe care ți-o aduce Jupiter din zodia ta.

Horoscop zilnic Pești – 10 aprilie 2021

Dragoste

Jupiter, guvernatorul tău, este în aspecte bune cu Venus, planeta iubirii, ceea ce te predispune și pe tine la mai multă armonie, înțelegere, detașare în relațiile sentimentale.

Carieră și bani

Ai grijă la predispoziția de a cheltui bani peste măsură. Profită de aspectele zilei pentru a da naștere unor idei solide de a-ți îmbunătăți veniturile sau chiar pentru a pune în practică niște planuri financiare.

Sănătate

Jupiter și Saturn se află pe casa sănătății, dar prin aspectele pe care le fac te pot ajuta să te debarasezi de niște griji, temeri și frământări pe care le ai.

Horoscop săptămâna 5 – 11 aprilie 2021. Gemenii pot fi nesiguri de direcția profesională

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 5 – 11 aprilie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 5 – 11 aprilie 2021 ne ajută să ne punem în ordine ideile și să comunicăm cu maturitate și seriozitate.

Săptămâna 5 – 11 aprilie 2021 începe sub auspiciile lui Mercur, proaspăt intrat în zodia Berbec, aspect care se va face din plin resimțit acum, dat fiind că face și un sextil cu Saturn, care ne oferă ocazia să punem în practică ideile îndrăznețe pe care le avem și să fim mai responsabili în comunicare.

Pe de altă parte, nu am scăpat pe deplin de confuzie, dat fiind că Marte, planeta acțiunii, din zodia Gemeni, face un aspect tensionat cu Neptun, planeta iluziilor, din Pești. Va trebui să fim foarte atenți la acțiunile noastre pentru că ne putem risipi energia foarte ușor. În plus, dăm dovadă de multă nesiguranță în acțiuni și putem manifesta o mai mare neîncredere în noi.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, din zodia Berbec este susținută pe rând de Marte și de Jupiter, Marele Benefic, din Vărsător, context care ne ajută să reaprindem pasiunea și să avansăm în relații. Suntem mai dispuși să iertăm și să ne împăcăm cu cei dragi nouă.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2021

Horoscopul lunii aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna aprilie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Mercur în zodia Berbec, încă din data de 4 aprilie. Comunicarea și raționamentul nostru se vor activa, vom fi mai iuți la minte și mai direcți în exprimare. Tranzitul va fi unul de scurtă durată, dat fiind că pe 19 aprilie, Mercur se mută deja în Taur, unde ne cere punerea în practică a ideilor pe care le avem.

În plan sentimental, până pe data de 14 aprilie, Venus, planeta iubirii, va traversa Berbecul, de unde ne va insufle pofta de viață, ne va face mai jucăuși și mai iubăreți, iar apoi va intra în domiciliul său, în zodia Taur, pentru a ne susține să ne consolidăm relațiile sentimentale.

Marte, planeta acțiunii, va continua să tranziteze zodia Gemeni până pe data de 23 aprilie, ipostază din care ne ține mintea în priză și ne susține în exprimare ți în promovarea ideilor noi, în expunerea punctului de vedere, acțiunile noastre fiind mult bazate pe ceea ce gândim în prezent, chiar ușor superficiale.

Ulterior, Marte se mută în zodia Rac, ipostază în care energia sa va fi mult diminuată și canalizată către interior. Nu vom dori să începem acțiuni noi, cât vom dori să păstrăm și să conservăm ceea ce avem.

Soarele va tranzita zodia Berbec până pe 19 aprilie, aproape de miezul nopții, iar ulterior va intra în semnul Taur, activând energia acestei zodii. Pe data de 12 aprilie se formează Lună Nouă în Berbec, aspect care marchează noi începuturi în viața noastră, iar pe data de 27 aprilie avem o Lună Plină în Scorpion, moment al culegerii roadelor și al trecerii într-o nouă etapă de viață.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Copil de șase ani din Gorj, vândut în Germania pentru 8.000 de lei. Ce se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”