Cinci bărbați s-au bătut pentru o fată, în Mangalia. Au ajuns la spital, dar măcar i-au atras atenția!

Cinci bărbați s-au bătut pentru o fată, în Mangalia. Au ajuns la spital, dar măcar i-au atras atenția!
Cinci bărbați s-au bătut pentru o fată, în Mangalia. Au ajuns la spital, dar măcar i-au atras atenția! / Sursa FOTO: flickr.com
Publicat: 05/04/2021, 22:58

Cinci bărbați s-au bătut pentru o fată, în Mangalia. Nu este nicio greșeală, s-a întâmplat luni seară, pe cel mai important bulevard in municipiu. Din cauza unei fete, între două grupuri de bărbați s-a iscat o ceartă care a degenerat într-un conflict fizic, spun polițiștii.

Tot ei, adică angajații IPJ Constanța, au ajuns la fața locului alertați de trecătorii care priveau încăierarea de pe Bd. 1 Decembrie.

Cinci bărbați s-au bătut pentru o fată, în Mangalia. În ce stare sunt acum „bombardierii”

E drept, oamenii ar mai fi privit meciul „bombardierilor”, dar se făcea târziu și, cu noile restricții, riscau amenzi. Și, zău, nici măcar o bătaie între vlăjgani îndrăgostiți nu merită câteva sute de lei. Așa că s-a sunat la 112, iar oamenii legii au venit numaidecât să cerceteze la fața locului „speța”.

Care „speță” nu mai era acolo, se unduise prin mulțime și tulai! Unii zic c-ar fi plecat cu al șaselea, care i-a și încăierat, de fapt, pe cei cinci, dar astea-s doar bârfe de bulevard. În schimb, revenind la bulevardul nostru, iată ce au constat polițiștii: „Astăzi, în jurul orelor 20.00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe Bulevardul 1 Decembrie are loc o altercaţie între mai multe persoane. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoanele în cauză. A fost vorba despre trei bărbaţi care, pe fondul unui conflict spontan, s-ar fi agresat fizic cu alţi doi bărbaţi”.

Mai arată IPJ Constanța că bătăușii au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Da, erau necesare, după urmele lăsate pe chipurile fiecăruia! Din fericire, starea lor de sănătate este acum una stabilă. Din nefericire, nu și starea emoțională, dar asta este o altă poveste.

Și dacă tot veni vorba de starea emoțională, cum să fie bună când fiecare în parte a dat cu subsemnatul și într-un dosar penal?! „În cauză a fost întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, cu profesionalism ne informează IPJ Constanţa.