Mama care și-a îngropat copilul de doar opt ani, ucis de propriul tatăl, mesaj plin de durere: „Sunt îngeri pe pământ”

Redactor:
Maria Stoica
Mama care și-a îngropat copilul de doar opt ani, ucis de propriul tatăl, mesaj plin de durere: „Sunt îngeri pe pământ”
Mama care și-a îngropat copilul de doar opt ani, ucis de propriul tatăl, mesaj plin de durere: „Sunt îngeri pe pământ” Foto: Facebook

Mama băiețelului de doar opt ani, ucis de propriul tată, a transmis pe rețelele sociale un mesaj pentru toți cei care au fost alături de ea în clipele pline de durere. Femeia i-a îndemnat pe oamenii care vor să trimită, un ultim omagiu în memoria lui Giyurika, să facă o donație la orice asociație caritabilă pentru copii.

„Azi am trecut peste cel mai dureros moment din viață. Mulțumesc tuturor care au fost alături de mine prin fapte sau gânduri. Am simțit tot timpul că sunt ajutată, sunt îngeri și pe pământ, datorită lor o să reușesc să continui. Vă iubesc pe toți, Dumnezeu este cu noi! Aveți grijă de voi! Cei care simt că doresc să aducă un ultim omagiu în memoria lui Gyurika, pot să o facă donând la orice asociație caritabilă pentru copii”, a scris Annamaria Takacs pe Facebook.

Ucis de propriul tată

Băiețelul 8 ani din Cluj-Napoca a fost dat dispărut de mama sa, iar polițiștii care au demarat cercetările i-au descoperit cadavrul după trei zile. Băiețelul fusese înjunghiat chiar de tatăl lui după ce, pe 25 iulie, plecase din Florești împreună cu acesta, într-o Dacie Stepway, îndreptându-se către Cheile Turzii. Trupul băiețelului fost găsit pe bancheta din spate a mașinii, iar criminalul – după ce a încercat să fugă – a fost prins într-o zonă apropiată.

Cu doar trei luni înainte, Takacs Gyorgy a fost dat în judecată de fosta soție – Takacs Annamaria -, acesta cerând emiterea unei ordonanțe președințiale prin care să fie suspendat, provizoriu, programul de vizitare stabilit în urma divorțului, potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de GÂNDUL.RO.

Femeia l-a acuzat că pune copilul în pericol în timpul pandemiei

Takacs Gyorgy era taximetrist. Fosta sa soție l-a acuzat în timpul acestui proces desfășurat cu doar trei luni înainte de crimă că va expune copiul unor riscuri dacă îl va lua cu el, în mașină, în timpul orelor de lucru.

În contrapartidă, bărbatul a promis că va renunța la serviciu în perioada în care copilul se va afla în grija lui. Mama a făcut, la rândul ei, încă o mutare, cerând ”suspendarea provizorie a programului de vizitare, fiind în interesul superior al copilului, acesta fiind și motivul formulării cererii de chemare în judecată”.

 

Inchide