Mama copilului ucis de tată: „Sunt șocată că el trei zile a umblat cu copilul mort în mașină / Am simțit după urlătura aia că băiatul deja nu mai este în viață”

Redactor:
Alexandru Coman
Mama copilului ucis de tată: „Sunt șocată că el trei zile a umblat cu copilul mort în mașină / Am simțit după urlătura aia că băiatul deja nu mai este în viață”
Tatăl din Cluj care și-ar fi omorât copilul: „Copilul a vrut să fie omorât de mine”/ Sursă Foto: Facebook

Mama copilului ucis de tată a mărturisit că este șocată că bărbatul a umblat trei zile cu băiețelul mort în mașină. Femeia a mai precizat că și-a dat seama de nenorocire după ce bărbatul a urlat la ea că „este prea târziu”.

„După ce a urlat la telefon la ora 20.18 cum că am întârziat,  că e prea târziu, în secunda doi am strigat la sora mea să cheme Poliția. Și a fost sunat la 112. Deci în seara aceea, sâmbătă.

Am simțit după urlătura aia că băiatul deja nu mai este în viață și eram ferm convinsă că și-a luat și el viața.

Mama copilului: „Am avut o mică speranță luni seară când cineva i-a văzut mașina și pe el inclusiv”

Am avut o mică speranță luni seară când cineva i-a văzut mașina și pe el inclusiv, la ora 7 seara și atunci m-am simțit cumva ușurată și eram foarte bucuroasă că acum mai durează numai minute până dăm de el. Că dacă el este în viață sigur și copilul este în viață pentru că nu îl vedeam în stare să facă rău copilului.

Sunt șocată că el trei zile a umblat cu copilul mort în mașină!”, a declarat mama îndurerată, la Antena 3.

Trupul unui băiețel în vârstă de 8 ani, care fusese dat dispărut de 3 zile, a fost descoperit înjunghiat în mașina propriului tată.

Bărbatul care și-a ucis fiul: „Copilul a vrut să fie omorât de mine”

Ulterior, bărbatul a fost dat dispărut, însă a fost găsit la câteva ore după. Clujeanul suspectat că și-ar fi ucis și abandonat fiul în vârstă de 8 ani, le-ar fi spus oamenilor legii că însuși copilul i-ar fi cerut să recurgă la acest gest. „Copilul a vrut să fie omorât de mine”, ar fost una dintre afirmațiile pe care Tackas Gyorgy le-ar fi rostit către oamenii legii.

Inchide