„Ţeparul cu o mie de feţe” a lovit din nou. Cum a făcut rost de 50.000 de lei dându-se drept procuror DIICOT!

Redactor:
Marius Olaru
„Ţeparul cu o mie de feţe” a lovit din nou. Cum a făcut rost de 50.000 de lei dându-se drept procuror DIICOT!
„Ţeparul cu o mie de feţe” a lovit din nou. Cum a făcut rost de 50.000 de lei dându-se drept procuror DIICOT! / Sursa FOTO: flickr.com

„Ţeparul cu o mie de feţe” a lovit din nou a lovit din nou, numai că de data asta și-a ales o „mască” prea mare pentru el. Sorin Alin Vericianu (35 de ani, din Dorohoi/ Botoșani), un escroc cunoscut după această poreclă, s-a dat drept procuror DIICOT și a făcut rost de 50.000 de lei! Incredibil cu adevărat este cum a obținut acești bani de la un om de afaceri din Suceava.

Pentru fapta sa, „Țeparul cu o mie de feţe” s-a ales cu un dosar penal, iar cercetările continuă cu el în stare de arest preventiv! Magistraţii Judecătoriei Rădăuţi au decis să-l plaseze în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile, cunoscute fiind antecedentele sale.

A promis, ca procuror DIICOT, să ajute pe cineva într-o speță litigioasă

Dându-se drept procuror DIICOT, Sorin Alin Vericianu l-a convins pe un sucevean să-i dea peste 50.000 de lei (suma exactă este 56.450 de lei) cu promisiunea că îl va ajuta să câştige un proces aflat pe rolul instanţei de judecată.

„Folosindu-se de calităţi mincinoase, respectiv procuror DIICOT Suceava şi avocat, a determinat persoana vătămată, T. I., să-i ofere anumite sume de bani, care ar fi reprezentat contravaloarea serviciilor prestate prin folosirea calităţii de avocat, promiţându-i că o va ajuta să câştige procesul civil în care era parte. Suma totală pe care T. I. i-a furnizat-o autorului în perioada martie-iunie 2020 ca urmare a folosirii calităţilor mincinoase de avocat/ procuror şi cu care a fost prejudiciată este de 56.450 lei”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

„Ţeparul cu o mie de feţe”, lovituri ca-n filmele de la Hollywood!

Sorin Alin Vericianu are în spate o adevărată istorie a țepelor date. Mulți spun că CV-ul său seamănă cu un scenariu de Hollywood. Deja a adunat câteva condamnări pentru escrocheriile comise. Cu câțiva ani în urmă, a fost reţinut de poliţişti pentru că se dădea drept preot. Dar nu făcea doar asta, ci încasa și bani de la enoriaşi ca să oficieze ceremonii religioase! De înmormântare, cununii, orice necesita prezența unui preot.

Apoi, prin 2008, Sorin Verincianu s-a dat drept jurnalist la Pro Tv. În această calitate, a şantajat mai multe persoane publice. Cum a reușit? Suna victimele și le spunea că dacă nu plătesc o anumită sumă de bani, va publica imagini video compromiţătoare! Filmări pe care, evident, nu le avea. Se spune că în plasa lui a picat inclusiv un parlamentar din Botoşani. Tot la fel, „Țeparul cu o mie de fețe” a încercat să le şantajeze şi pe măicuţele de la Mănăstirea Dragomirna. Aici, însă, Divinitatea a intervenit, iar măicuțele i-au organizat un flagrant de toată frumusețea, în urma căruia Verincianu a plecat încătușat spre închisoare.

În fine, de-a lungul timpului, botoşăneanul s-a mai dat drept medic la Spitalul Judeţean Suceava și chiar inspector sanitar. Mergea chiar și în controale pe la diverse firme, iar acolo unde ținea faza amenința cu amenzi de 1000 de lei. Mulți administratori s-au lăsat păcăliți și l-au „îmbunat” cu diverse atenții.

FOTO-BOMBA! Nu se aştepta nimeni sa posteze astfel de poze. Vedeta care a rupt netul...
A rămas însărcinată la Survivor România?! Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o...
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea...
Ce s-a ales de ea… Maria l-a părăsit pe Mihai Neşu în 2012 pentru că...
Simona Halep a primit cea mai dură lecție de la Sorana Cîrstea! Motivul pentru care...
Monica Pop a luat foc când a auzit ASTA: Doamne ferește! Ce s-a aflat despre...
Reuters: Un document neoficial al UE ar propune redesenare graniţelor din zona balcanică
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
În Italia au fost descoperite 16 persoane cu super-imunitate la Covid-19. Explicațiile specialiștilor
A rămas însărcinată la Survivor România?! Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o...
Un bebeluș cu TREI penisuri ULUIEȘTE medicii. „Asta da intrare în istorie”
Gata, s-a făcut anunțul oficial despre războiul între Rusia și Ucraina! Ce pregătesc americanii
Surpriza WhatsApp pentru acești utilizatori, dezvăluită: au așa ceva direct în aplicație
Moment de infarct la „Războiul Depozitelor”. Ce a descoperit un bărbat într-o boxă cumpărată cu...
ULTIMA ORĂ! O moarte fulgerătoare. Din păcate, medicii nu au mai avut ce face. Ştirea...
Bicarbonatul de sodiu, pe post de medicament. 7 întrebuinţări de care nu știai
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Povestea uneia dintre cele mai puternice femei de afaceri din România. Ea a creat împreună...
Inchide