Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova, atac asupra lui Marius Croitoru. „Nu trebuia să las echipa pe mână unor nepricepuți. E în genunchi, se sufocă”. Mesaj și pentru fani: „L-ați zeificat și făceați grătare cu el”

Publicat: 23/10/2022, 13:45

FCU Craiova a remizat 1-1, în meciul cu FC Hermannstadt, din etapa 15 a Superligii, dar după joc Adrian Mititelu, patronul echipei oltene, l-a acuzat pe fostul tehnician Marius Croitoru pentru rezultatele dezamăgitoare din ultimul timp.

Adrian Mititelu a „atacat” metodele de pregătire ale lui Croitoru, oltenii fiind pe locul 12 în Superliga, cu 16 puncte.

Pe banca tehnică e Florin Drăgan, care a fost secundul lui Marius Croitoru, însă pentru redresare Victor Pițurcă ar putea fi o soluție la FC U Craiova.

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova, atac asupra lui Marius Croitoru. „Nu trebuia să las echipa pe mână unor nepricepuți. E în genunchi, se sufocă”. Mesaj și pentru fani: „L-ați zeificat și făceați grătare cu el”

Oltenii nu au mai câștigat de la finalul lui septembrie, din partida din Cupa României, cu Ripensia Timișoara, 4-0.

„Suferim foarte mult. Adevărul este că ar trebui să-l luați la întrebări pe Croitoru, pentru că el a avut echipa pe mână și a lăsat-o așa cum a lăsat-o. Noi suntem obligați să facem astfel încât să ne ridicăm. Cred că echipa își va reveni și că vom reuși să ieșim din această fundătură. Echipa n-are energie, a fost vlăguită. Nu știu ce antrenamente s-au făcut. De fapt știu! Echipa nu poate să alerge, se sufocă! Asta se întâmplă când faci greșeli, când dai echipa pe mâna unor oameni care nu au experiența necesară, care trăiesc din basme și din lauda presei. Eu am greșit, nu trebuia să mă iau după alții și să dau echipa pe mâinile unor nepricepuți, pentru că mi-a lăsat-o în genunchi.

I-am dat mână liberă lui Croitoru, bani la semnătură, i-am făcut toate poftele. Ce să mai fac? El singur a plecat, a spus că nu mai are nicio soluție. Omul care a fost zeificat de galerie. Acum tot noi suntem vinovați? Vine galeria și ne înjură, ne amenință din cauza zeului lor. Păi vorbiți, bă, cu zeul vostru, pe care l-ați zeificat și cu care făceați grătare pe acasă. Întrebați-l pe el de ce nu poate alerga echipa” a spus Adrian Mititelu după meciul celor de la FC U Craiova cu FC Hermannstadt.

Omul de afaceri a mai anunțat: „Croitoru antrena echipa câte trei ore pe zi, iar jucătorii erau ținuți în picioare câte o oră și jumătate pe zi. Ăsta e modul lui, de asta a ajuns echipa aici, nu din cauza mea sau a jucătorilor. Acum se lucrează ca echipa să fie adusă pe linia de plutire. Ăsta e adevărul. Croitoru a plecat și mi-a lăsat o bombă în brațe, dar eu trebuie să rezolv”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase