Care e prețul biletelor la meciurile României în Liga Națiunilor! Ce brigadă de arbitri este la partida cu Finlanda!

Publicat: 20/09/2022, 20:48

Finlanda – România, meci din Grupa 3 din Ligii Naţiunilor, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Spania.

Partida îl va avea la centru pe Carlos del Cerro Grande,  46 de ani. El va fi asistat de Raul Cabanero şi Guadalupe Porras, iar cel de-al patrulea oficial este Guillermo Cuadra.

Carlos del Cerro Grande este de poliţist şi are ecuson FIFA din 2013, după ce în 2011 a fost promovat în grupul de arbitri din Primera Division.

Care e prețul biletelor la meciurile României în Liga Națiunilor! Ce brigadă de arbitri este la partida cu Finlanda!

În 2018 arbitrul a fost promovat în categoria de elită UEFA. În Liga Naţiunilor a mai oficiat o singură partidă, în acest sezon, Germania – Anglia, scor 1-1.

România va întâlni Finlanda pe 23 septembrie, de la ora 21:45, pe Stadionul Olimpic din Helsinki, iar meciul cu Bosnia-Herţegovina va avea loc la data de 26 septembrie, ora 21:45, pe Stadionul Rapid.

Echipa naţională de fotbal a României ocupă ultima poziţie în Grupa a 3-a din Liga B a Ligii Naţiunilor, cu trei puncte în clasament, fiind depășită de Finlanda, Muntenegru şi Bosnia-Herţegovina.

Prețul biletelor la meciurile României

„FINLANDA – ROMÂNIA

Prețul unui tichet este de 171 de lei (35 euro), iar data limită pentru achiziționarea biletelor la partida de la Helsinki este joi, 15 septembrie, ora 23:00. Livrarea biletelor către cumpărători se va face prin e-mail, în format e-ticket.

Suporterii sunt rugați să consulte periodic site-ul Ministerului Afacerilor Externe pentru noutăți privind condițiile de călătorie în Finlanda.

ROMÂNIA – BOSNIA ȘI HERȚEGOVINA

Prețul unui tichet este de 25 de lei la peluze și 60 de lei la tribune.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor „Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate” arată frf.ro.