CERCETĂRI. Pierre Yves Ragot, audiat de procurorii DIICOT. Handbalistul este acuzat de trafic de droguri

CERCETĂRI. Pierre Yves Ragot, audiat de procurorii DIICOT. Handbalistul este acuzat de trafic de droguri
CERCETĂRI. Pierre Yves Ragot, audiat de procurorii DIICOT. Handbalistul este acuzat de trafic de droguri - Foto: DRAGOS SAVU / MEDIAFAX FOTO
Publicat: 04/06/2020, 17:39
Actualizat: 04/06/2020, 17:41

Handbalistul francez Pierre Yves Ragot a fost dus la sediul DIICOT Braşov, pentru a fi audiat, după ce joi procurorii au găsit, în urma percheziţionării casei sale, 700 de grame de cannabis, dar şi o instalaţie indoor de cultivare a drogului de risc, anunţă un comunicat al DIICOT.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada februarie – iunie 2020, suspectul, în vârstă de 34 de ani, a cultivat plante de cannabis, în vederea comercializării”, anunţă sursa citată.

La începutul lunii februarie, Pierre Yves Ragot a comandat de pe un site de profil, trei colete cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, toate în greutate totală de 35 kg, achitând pentru acestea suma de 2.500 lei.

De asemenea, la data de 12 mai, handbalistul francez a comandat un colet cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, achitând pentru acesta suma de 1.257 lei.

În urma percheziţiei domiciliare au fost ridicate aproximativ 700 de grame de cannabis, o instalaţie folosită la întreţinerea culturii, două telefoane mobile, precum şi un grinder şi un cântar electronic, anunţă procurorii.

Pierre-Yves Ragot joacă în prezent pentru HC Minaur Baia Mare.

Percheziție în Tecuci, după ce un bărbat a fost prins în timp ce încerca să vândă cocaină

Un bărbat din Tecuci a fost prins în flagrant de poliţiştii B.C.C.O. Galaţi – S.C.C.O. Vrancea şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea în timp ce încerca să comercializeze cocaină.La domiciliul acestuia au fost descoperite 19 doze de cocaină, cocaină vrac, un minicântar electronic, precum şi bani.

Trei tineri din Bihor, prinși în timp ce vindeau canabis şi haşiş

De asemenea, ieri, polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii DIICOT Oradea, au prins în flagrant trei tineri care încercau să vândă aproape 500 de grame de hașiș.

Aceștia au fost prinși în timp ce încercau să valorifice 480,28 de grame de rezină de canabis (hașiș), un drog de mare risc.

Polițiștii au efectuat patru percheziții domiciliare în care au descoperit și ridicat, în vederea cercetărilor, alte aproximativ 185 de grame de rezină de canabis, un aparat pentru mărunțit, precum și un cântar de mare precizie. Cele 665,28 de grame de droguri au fost confiscate pentru a fie expertizate.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase