Cine este milionarul român care a petrecut în Grecia alături de superstarul Erling Haaland. VIDEO cu cel mai curtat fotbalist al momentului dansând pe masă

Publicat: 15/06/2021, 10:43

Campionatul European de fotbal a început, dar Erling Haaland nu este prezent. Norvegia a ratat calificarea, la fel ca România, prilej pentru superstarul Borussiei Dortmund să-și încarce bateriile într-o binemeritată vacanță. Tot asta a avut în cap și unul dintre milionarii noștri discreți, iar drumurile celor doi s-au intersectat în Grecia, țară care de curând și-a redeschis frontierele pentru turiști.

„Ghiciți cine bea cu noi pe cântece grecești și românești!”, a scris pe InstaStory una dintre persoanele prezente la această petrecere de pomină din Grecia. Povestea cu milionarul român care a petrecut în Grecia alături de superstarul Erling Haaland a fost dezvoltată de Prosport și poate fi citită AICI.

Haaland și Sorin Boureanu, petrecere de zile mari

Personajul în cauză este Sorin Boureanu, un milionar discret, căruia îi plac petrecerile de fițe. Sorin este fratele cunoscutului politician Cristian Boureanu. Derulează mai multe afaceri și deține, printre altele, și fabrica Topanel, care produce panouri termoizolante. Aflat în vacanță în Grecia, Sorin Boureanu este milionarul român care a petrecut în Grecia alături de superstarul Erling Haaland. El s-a întâlnit la același party cu atacantul norvegian în vârstă de 20 de ani al Borussiei Dortmund.

A fost distracție la maximum în localul în care au petrecut cei doi. Imaginile publicate de Prosport îl arată pe Haaland dansând pe masă alături de prieteni săi. Cel mai curtat fotbalist al momentului se simte excelent, este euforic și flutură o batistă albă (gest specific populației elene), bucurându-se de muzică și atmosferă.

Haaland și arbitrul Octavian Șovre, povestea din spatele unui autograf

Ușor, Erling Haaland începe să aibe tot mai multe legături cu românii. Vedeta Borussiei a ținut capul de afiș al presei internaționale după ce, în sezonul recent încheiat al Ligii Campionilor, arbitrul Octavian Șovre i-a cerut un autograf.

Aflând că gestul „asistentului” român era pentru o acțiune caritabilă, Erling Haaland a plusat și a doua zi i-a trimis lui Șovre un pachet cu mai multe ilustrații și tricouri semnate chiar de el. Pe lângă asta, și o scrisoare de încurajare pentru asociația de binefacere pe care o sprijină Octavian Șovre.

„Senzațional gest, deci chiar am apreciat foarte mult faptul că, uitându-mă pe scrisoarea de expediere, pachetul a fost trimis a doua zi după meciul respectiv. Deci nu a mai așteptat mult timp, ceea ce din punctul meu de vedere e un mare plus”, a comentat Octavian Șovre gestul fotbalistului norvegian.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase