Cum a ratat Alibec o șansă de milioane. Anunțul a fost făcut de Pițurcă

Cum a ratat Alibec o șansă de milioane. Anunțul a fost făcut de Pițurcă
Publicat: 02/05/2017, 23:18

Victor Pițurcă a declarat că Alibec nu este folosit la capacitate maximă în echipa FCSB-ului și că mai are de lucrat la anumite aspecte: „Alibec nu are agresivitatea necesară atunci când e în duel cu fundașul, astfel încât să-l miști și pe el. Trebuie învățat. Sunt anumite lucruri pe care el nu le are. Are o mișcare , atunci când preia cu stângul și se întoarce cu fața la poartă. Fundașii au început să-l toace ușor-ușor.

Alibec, de când a venit la FCSB, nu joacă vârf împins. El a devenit un jucător care dă assisst-uri, care se retrage mult, își ia mingea. El e atacant, trebuie să fie în gura porții. La mine, nu avea voie să iasă din perimetrul careului de 16 metri. Au fost impresari și nu au fost mulțumiți, ca joc, ca desfășurare în teren. Oamenii vor vârf, număr 9, care să fie mereu în careu”, a declarat Pițurcă la DigiSport.

Gigi Becali a declarat că i s-au oferit 15 milioane de euro pentru Alibec, dar că a amânat o posibilă plecare până după preliminariile Ligii Campionilor. Pițurcă a reacționat în fața sumei mari cerute de finanțatorul FCSB: „Să te cumpere un club cu 10 milioane trebuie să faci ceva. A făcut prea puțin până acum, pentru că nu joacă atacant, nu e ca la Astra”, a adăugat fostul selecționer.