Dan Petrescu va fi externat azi! Antrenorul nu va sta pe bancă la meciul pe care CFR Cluj trebuie să-l dispute cu Botoșani

Redactor:
Alexandru Coman
Dan Petrescu va fi externat azi! Antrenorul nu va sta pe bancă la meciul pe care CFR Cluj trebuie să-l dispute cu Botoșani

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, va fi externat azi (vineri), dar nu va putea sta pe bancă la partida cu FC Botoșani, care este programată duminică.

Între timp, situaţia la CFR Cluj este tot mai complicată. Clubul a ajuns la 26 de teste pozitive, lucru confirmat vineri de către Liga Profesionistă de Fotbal.

26 de jucători de la CFR Cluj sunt infectați

„Testele efectuate joi de membrii echipei CFR Cluj au adus noi cazuri pozitive. În momentul de faţă, în total, există 26 de cazuri de COVID-19 la CFR, 16 jucători şi 10 membri ai staff-ului tehnic” a declarat Justin Ştefan.

Potrivit Prosport, Dan Petrescu va fi externat astăzi (vineri), însă nu va putea să stea însă pe bancă la partida cu FC Botoşani programată pentru duminică.

Cine va sta pe bancă în locul lui Dan Petrescu

Sursa citată mai arată că locul lui Dan Petrescu va fi luat de Valeriu Bordeianu. Pentru a completa lotul, cei de la CFR Cluj vor apela la jucători de la echipa U19 a clubului.

Aceasta este lista celor testaţi pozitiv cu coronavirus de la CFR Cluj: Dan Petrescu, Radu Pralea (kinetoterapeut), Bogdan Aldea (preparator fizic), Cristian Dragota (preparator fizic), Costin Curelea (antrenor secund), Cristian Moldovan (antrenor cu portari), Grzegorz Sandomierski, Cristi Manea, Damjan Djokovic, Adrian Păun, Billel Omrani, Ovidiu Hoban, Catalin Itu, Dodi Juca, Denis Ciobotariu, Mike Cestor, Luis Aurelio, Otto Hindrich, Cristi Panin (team manager), secretarul general al echipei, magazionierul şi şoferul clubului. Există şi 4 jucători testaţi pozitiv a căror identitate nu a fost dezvăluită până la acest moment.

Prosport mai scrie că cei de la CFR Cluj au făcut forme ușoare de Covid – 19.  Singurele simptome au apărut la unii dintre ei la debutul bolii. Este cazul lui Păun, Sandomierski dar și al lui Dan Petrescu, care au avut ușoare dureri de cap și stări febrile.

 

 

 

 

Inchide