Dan Șucu, anunț despre amicalele cu Borussia Dortmund și Fiorentina!

Publicat: 25/11/2022, 22:41
Actualizat: 25/11/2022, 22:45

Dan Şucu vrea să obțină gratuitate pentru 5.000 de copii de la cei care organizează turneul amical la care vor participa şi Borussia Dortmund sau Fiorentina.

Dan Şucu a participat vineri la lansarea berii Giuleşteana, care va fi comercializată într-o reţea de supermarketuri.

Dar,galeria nu va participa la turneul amical pe care Rapid  îl va disputa pe Arena Naţională.

Dan Șucu, anunț despre amicalele cu Borussia Dortmund și Fiorentina

Programul meciurilorl: Rapid – Borussia Dortmund (ora 13:00), Borussia Dortmund – Fiorentina (ora 14:30) şi Rapid – Fiorentina (ora 16:00).

O partidă va avea 60 de minute,adică  două reprize de 30 de minute, cu pauză de cinci minute. Apoi, se va trece la executarea loviturilor de departajare.

Turneul amical International Cup, la care vor participa echipele Rapid (locul 3 în campionatul României), Borussia Dortmund (locu șase în campionatul Germaniei) şi Fiorentina (locul 10 în campionatul Italiei), se va desfăşura la 10 decembrie, începând cu ora 13:00, pe Arena Naţională.

„Ar trebui să înţelegem puţin, clubul nu este implicat în organizare, este doar unul dintre cluburile participante. Deci nu avem drepturi mai multe sau mai puţine decât Borussia sau Fiorentina. Noi am solicitat pentru clienţii noştri fideli, care au deja abonamente, ca organizatorii să ofere o reducere suplimentară. Şi am mai solicitat, şi sunt sigur că este în regulă, ca toţi copiii noştri care sunt legitimaţi la club să primească gratuitate. Şi speranţa noastră este că vom putea obţine o gratuitate pentru 5.000 de copii din tot Bucureştiul să poată veni la aceste meciuri. Dar, repet aceste gratuităţi sunt ale organizatorilor. Nu sunt ale noastre”, a declarat Dan Şucu.

Am ţinut legătura cu suporterii, erau la curent cu existenţa acestui triunghiular. Din păcate, nu am reuşit să mutăm meciul cu Petrolul, pentru că atât noi, cât şi suporterii noştri şi ai Petrolului ne-am fi dorit să se dispute pe stadionul Giuleşti. Dar stadionul Giuleşti suferă nişte lucrări de schimbare a gazonului şi, din păcate, meciul cu Petrolul nu am fi putut să îl disputăm pe Giuleşti. Ne-am fi dorit să jucăm ‘primus derby’ pe teren propriu, dar nu s-a putut. Eu cred că este mai bine de jucat miercuri la o oră decentă, decât luni la o oră târzie în noapte. Din păcate acestea au fost circumstanţele. Ne pare rău, atât noi, cât şi suporterii am încercat să facem tot posibilul să jucăm meciul cu Petrolul pe Giuleşti. Nu s-a putut şi se va disputa pe Aena Naţională – Daniel Nicula, preşedinte FC Rapid

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase