De ce nu mai transmite PRO TV meciul Silkeborg – FCSB! Unde se poate vedea partida

Publicat: 05/10/2022, 09:51

Silkeborg – FCSB se joacă joi, de la ora 19:45, în grupele Conference League, dar va fi transmis în direct de Pro Arena, nu de PRO TV.

Pro TV e postul care a difuzat până acum meciurile celor de la FCSB din Conference League, cu West Ham, 1-3, și Anderlecht, 0-0.

Șefii stației tv cred că Silkeborg – FCSB nu va produce o audiență ridicată, cum au făcut-o partidele anterioare.

De ce nu mai transmite PRO TV meciul Silkeborg – FCSB! Unde se poate vedea partida

De la ora 19:45, când începe meciul, Pro TV transmite jurnalul de știri și imediat urmează, de la 20:30, serialul „Las Fierbinți”, show cu o mare audiență.

Decizia a fost luată și după ce Gigi Becali, omul cu bani de la FCSB, a declarat că în Conference League de acum vor juca mai mult rezervele.

„De acum vom da totul în campionat. Eu sunt liniştit, chiar dacă am pierdut atâtea meciuri pentru că am încredere că echipa îşi va reveni. Dar i-am transmis lui Dică, meciurile din campionat sunt pe primul loc. Nu pot să spun că nu mă interesează Conference League. Cum să nu mă intereseze? Dar nu o să joace titularii. Dar noi avem lot. De asta am transferat jucători, să putem juca şi în Europa şi în campionat. Dar prioritatea este să ne revenim în campionat. Eu cred că putem obţine puncte şi în Conference League, am jucat bine cu Anderlecht. Sunt bani mulţi pe care îi putem lua, dar în primul rând mă interesează campionatul”, a spus Gigi Becali.

Nicolae Dică, antrenorul echipe roș-albastre, a precizat: „Cu Silkeborg vor fi jucători care au evoluat mai puțin. Mă gândesc să odihnesc 4-5 jucători”.

Altfel, CFR Cluj, care joacă în deplasare cu Slavia Praga, de la ora 22:00, va fi transmis de Pro Arena, așa cum s-a întâmplat și până acum. Ardelenii sunt și ei în grupele Conference League.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase