Gigi Becali a făcut prezentare la prânz fără antrenor la FCSB! Nicolae Dică a fost anunțat însă oficial seara pe Facebook

Gigi Becali a făcut prezentare la prânz fără antrenor la FCSB! Nicolae Dică a fost anunțat însă oficial seara pe Facebook
Publicat: 27/07/2022, 07:17
Actualizat: 27/07/2022, 07:36

FCSB a anunţat marţi seara pe Facebook că noul tehnician al echipei este Nicolae Dică, aflat la al doilea mandat de antrenor principal al formaţiei bucureştene.

Dică a condus deja primul antrenament, va susţine azi o conferinţă de presă şi se va afla pe bancă joi, la meciul din Conference League cu echipa Saburtalo.

Fostul fotbalist Nicolae Dică (42 de ani), care s-a făcut remarcat la Steaua ca jucător, se află la cel de-al doilea său mandat ca antrenor la FCSB, el pregătind echipa bucureşteană în perioada 2017-2018.

Clubul de fotbal FCSB a anunţat, marţi, într-un comunicat oficial publicat pe un site de socializare, rezilierea contractului cu antrenorul principal Anton Petrea.

Care este mesajul celor de la FCSB pentru Nicolae Dică?

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a condus formaţia FCSB în două rânduri ca antrenor principal, în perioada iulie 2020 – mai 2021, respectiv noiembrie 2021 – iulie 2022.

“Nicolae Dică este noul antrenor al FCSB, acesta fiind al doilea său mandat ca principal al echipei noastre.

Patronul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, anunţase marţi la prânz, într-o conferinţă de presă, că Nicolae Dică îi va succeda lui Anton Petrea în funcţia de antrenor principal, precizând că acesta nu a cerut un salariu, ci să fie plătit în funcţie de performanţă.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani a condus deja primul antrenament şi va reveni pe bancă la meciul cu FC Saburtalo, de joi, din preliminariile UEFA Europa Conference League. De asemenea, acesta va participa miercuri, începând cu ora 12:30, la prima conferinţă de presă din postura de antrenor al FCSB.

Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă cel puţin aceleaşi rezultate din primul mandat, în care a obţinut cea mai rapidă calificare în primăvara europeană din istoria clubului!”, este mesajul postat pe Facebook de FCSB.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase