Gigi Becali, reacție fabuloasă pe cazul Simona Halep. „Ce-i face? Îi ia banii? Nu?! Atunci, hai, la revedere!”

Gigi Becali, reacție fabuloasă pe cazul Simona Halep. „Ce-i face? Îi ia banii? Nu?! Atunci, hai, la revedere!”
Sursa FOTO: YouTube
Publicat: 22/10/2022, 15:29

Gigi Becali nu dă doi bani pe suspendarea dictată împotriva Simonei Halep după ce sportiva din România a fost depistată pozitiv la un control antidoping efectuat la US Open. Filosofia finanțatorului FCSB este simplă: „Ce-i face? Îi ia banii? Nu?! Hai, la revedere!”.

Omul de afaceri este de părere că performanțele obținute de Halep în tenis vorbesc de la sine despre valoarea sportivei noastre.

Becali: „E o cantitate mică”

Suspendată provizoriu din turneele profesioniste, Simona Halep are parte de sprijinul și ajutorul oamenilor de sport din România. Printre cei care îi transmit că sunt de partea ei în aceste momente se numără și Gigi Becali, finanțatorul FCSB.

Omul de afaceri din Pipera a oferit o declarație în stilul caracteristic pe marginea celui mai arzător subiect al momentului. Potrivit Antena 3, Becali consideră că Simona Halep nu are niciun motiv să stea îngrijorată. „Ce-i face? Îi ia titlurile? Îi ia banii? Nu îi ia banii, nu? Atunci, hai la vedere, dacă nu îi ia bani, să fie sănătoși cu substanțele lor, cu toți! Ea a făcut milioane, a făcut 30-40 de milioane. E o cantitate mică (n.r. – ce s-a găsit în corpul Simonei Halep). Nu mă bag în asta, că nu mă pricep. Cine se pricepe să se bage. Eu nu știu despre asta, așa că nu pot vorbi”, a tras concluzia Gigi Becali.

Printr-un mesaj postat pe Instagram, Simona Halep a anunţat, vineri, 21 octombrie, că a fost testată pozitiv la substanţa roxadustat (crește rezistența fizică a sportivilor) și că va lupta pentru a scoate la iveală adevărul: „Astăzi începe cel mai dificil meci din viaţa mea: o luptă pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv pentru o substanţă numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică, lucru care a venit ca cel mai mare şoc al vieţii mele”

„În toată cariera mea, ideea de a trişa nu mi-a trecut nici măcar o dată prin minte şi este total împotriva valorilor cu care am fost educată. În faţa unei situaţii aşa de nedrepte, mă simt confuză şi trădată. Voi lupta până la sfârşit pentru a dovedi că nu am luat conştient substanţa interzisă şi am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieşi la iveală” – Simona Halep

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase