Marco Dulca a semnat cu FCSB! Tatăl său, antrenorul Cristian Dulca, mesaj pentru giuleșteni: „Nu trebuie să se simtă trădați”

Marco Dulca a semnat cu FCSB! Tatăl său, antrenorul Cristian Dulca, mesaj pentru giuleșteni: „Nu trebuie să se simtă trădați”
Publicat: 05/08/2022, 18:15

FCSB a anunţat transferul mijlocaşului Marco Dulca, de la Chindia Târgovişte, printr-un comunicat postat pe site-ul său oficial.

Mijlocaşul în vârstă de 23 ani va purta tricoul cu numărul 20 la vicecampioana României și a fost cumpărat cu 250.000 de euro.

Marco Dulca, fiul fostului internaţional Cristian Dulca, s-a născut la 11 mai 1999, în Coreea de Sud. A început fotbalul la juniorii Universităţii Cluj, de unde a fost transferat de Swansea (Anglia).

A evoluat, la nivel de seniori, pentru FC Viitorul Constanţa, în sezonul 2019-2020, iar din august 2020 a jucat pentru Chindia Târgovişte, pentru care a adunat 73 de partide oficiale, 4 goluri şi 2 pase de gol.

FCSB i-a mai transferat săptămâna aceasta pe mijlocaşul ofensiv David Miculescu (UTA), atacantul Bogdan Rusu (CS Mioveni), fundaşul Radu Boboc şi mijlocaşul Eduard Radaslavescu (ambii de la Farul Constanţa).

Ce spune Cristian Dulca despre transferul fiului său, Marco, la FCSB?

Tatăl său, Cristian Dulca, a explicat culisele acestui transfer la echipa patronată de Gigi Becali.

„Nu văd de ce suporterii rapidiști ar trebui să se simtă trădați. FCSB a făcut o ofertă concretă și l-au dorit foarte mult, iar astfel au rezolvat problema.

Toată lumea știa despre această clauză pe care o avea Marco, Gigi Becali pur și simplu și l-a dorit foarte mult și într-o zi a rezolvat problema.

Marco și-a dorit să facă un pas important, după ce a venit din Anglia a jucat aici 3 ani de zile, a jucat și cine a făcut oferta l-a cumpărat

După ce a jucat Chindia cu Farul, m-a sunat și mi-a spus că l-a remarcat și că i-a plăcut foarte mult modul în care a vorbit la interviu, dar și modul în care s-a comportat în meci. Probabil nu e primul nu e primul meci în care l-a remarcat, dar acesta a fost meciul decisiv.

Eu consider că FCSB-ul a fost singura echipă care l-a dorit cu adevărat.

Nu spun că Rapidul nu l-a dorit, dar când îți dorești un jucător cu adevărat, te lupți pentru el, îl contactezi, dar până la urmă cumpără-l”, a spus Cristi Dulca la Radio Sport Total FM.