STEAUA – LEGIA. Reghecampf: Steaua va juca în grupele Champions League

STEAUA - LEGIA. Reghecampf: Steaua va juca în grupele Champions League
Publicat: 21/08/2013, 16:23
Actualizat: 28/09/2018, 23:11

Antrenorul formației Steaua, Laurențiu Regehcampf, s-a declarat optimist înaintea partidei cu Legia Varșovia, din prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor, afirmând că are jucători valoroși în lot și datorită lor echipa pe care o pegătește se va califica în faza grupelor.

„E un meci foarte important pentru noi, o dublă foarte dificilă. Mâine seară trebuie să facem primul pas pentru a încerca să ne îndeplinim obiectivul, acela de a ne califica în grupele Ligii Campionilor. Cred că în ultimul timp am reușit să demonstrăm că avem o echipă foarte bună, prestăm un joc bun, deci avem șanse să ne calificăm în grupele Champions League. Nu știu dacă ar trebui să existe o presiune din punct de vedere financiar. Steaua în momentul de față a reușit să facă pași importanți spre fotbalul modern și este foarte important. În momentul în care ai în lot jucători care valorează 8-10 milioane este foarte important. Datorită acestor băieți vom face și pasul următor, de a juca în grupele Champions League. Trebuie să fim foarte atenți mâine seară, pentru că altfel se pot întâmpla lucruri neplăcute. Este foarte important să nu primim gol. Un gol primit acasă cântărește foarte mult. Dar Steaua este în stare să câștige oriunde”, a declarat, marți, Reghecampf, într-o conferință de presă.

Tehnicianul stelist speră ca echipa sa să aibă înaintea meciului retur un avantaj de 2-3 goluri, dar se îndoiește că va reuși acest lucru, ținând cont de valoarea adversarului de miercuri. „Am studiat foarte bine adversarul, Mihai Stoica a fost în Polonia la un meci și avem o analiză a fiecărui jucător. Important este să știm cât de puternici sunt ei ca echipă. Individualități au destule, ca și noi, dar important este ca jucătorii noștri să știe ce-i așteaptă mâine din partea Legiei Varșovia. Jucăm împotriva unei echipe de tradiție, iar șansele sunt din start 50-50 de procente. Indiferent de ceea ce se va întâmpla mâine seară, meciul retur va fi foarte important. Mi-aș dori să avem un avantaj de 2-3 gouri, dar știu ce echipă vom întâlni mâine seară și va fi foarte greu. Dacă vom reuși acest lucru, va fi totuși foarte greu pentru că la Varșovia va fi un public incredibil. Pe o asemenea arenă se poate întâmpla orice. De aceea pentru mine sunt importante ambele partide”, a afirmat tehnicianul.

La antrenamentul de marți dimineață, efectuat pe Stadionul Steaua, Iasmin Latovlevici a comis un act de indisciplină, motiv pentru care a fost pedepsit de către Reghecampf. Fundașul stângă a părăsit terenul la scurt timp după ce a început antrenamentul, revenind după apoximativ zece minute. „Cu Latovlevici nu s-a întâmplat absolut nimic. A fost un gest, un lucru pe care el l-a făcut, iar pentru acest lucru a fost pedepsit. După ce am terminat antrenamentul am avut o discuție cu el, iar lucrurile vor fi mâine altfel. Eu țin foarte mult la disciplină, la respect. Datorită acestor lucruri noi am avut rezultate incredibile, nu ne vom abate niciun moment de la ceea ce ne propunem. Din punctul meu de vedere nu e niciun fel de problemă. Nu am spus că este exclus din lot, nu e nimeni exclus din lot”, a explicat antrenorul stelist.

Laurențiu Reghecampf speră ca până la ora disputării partidei tur din play-off-ul Ligii Capionilor să aibă tot lotul de jucători valid. Tehnicianul nu s-a arătat îngrijorat de starea gazonului de pe Arena Națională. „Am reușit să creăm o atmosferă foarte bună în jurul echipei prin meciurile pe care le-am făcut. Am reușit să și marcăm foarte multe goluri, din acest motiv cred că publicul este foarte mulțumit. Oamenii vin la stadion pentru că iubesc echipa Steaua, acești fotbaliști care fac lucruri incredibile atunci când au atitudinea pe care trebuie să o aibă. Și noi avem mâine seară ocazia să-i ridicăm de multe ori pe acești oameni de pe scaune. Mă îngrijorează starea de sănătate a jucătorilor, a gazonului nu mă interesează. Nu e problema mea. Eu sunt mulțumit că putem juca pe o asemenea arenă, sigur că gazonul ar putea fi mai bun, dar sper că în cel mai scurt timp vom avea și gazon pe măsura stadionului. Avem anumite probleme de sănătate, dar sper ca până la ora meciului toți jucătorii să fie apți”, a mai spus el.

Prezent la conferința de presă, jucătorul Vlad Chiricheș a declarat că speră ca echipa sa să le poată oferi un spectacol frumos suporterilor pe Arena Națională. „De fiecare dată când avem ocazia să facem spectacol o facem și ne simțim fericiți atunci ne bucurăm că suntem susținuți de suporteri. E un moment frumos în viața oricărui fotbalist, oricine își dorește să joace în grupele Champions League, sper eu să și reușim acest lucru. Sunt două meciuri importante pentru tot grupul Stelei și sperăm că vom putea face față. Am încercat să trec de starea de după ratarea transferului meu în străinătate. Nu s-a văzut în meciurile de după că am fost afectat”, a afirmat jucătorul.

Partida Steaua – Legia Varșovia, din cadrul primei manșe a play-off-ului Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe Arena Națională.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii...
Acești doi vasluieni s-au îmbogățit! Câte sticle au dus într-un centru de reciclare din LIDL
FOTO. Mădălina Ghenea, apariție absolut incendiară! Pictorial hot după ce s-a despărțit de milionar
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și...
Desfătare într-un cadru de lux pentru Inna și Deliric! Avem imaginile din croaziera de 5...
Dieta-MINUNE a Ancăi Serea! Ce mănâncă zilnic „mama eroină”, pentru a arăta impecabil după ce...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să...
A murit Preotul Gheorghe! Breaking news
„Am găsit-o la 100 de metri de mașină”. Șoferul începător care a provocat teribilul accident...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cât costă noul Hyundai i20 în România. Bate Dacia la preț?
Adrian Sârbu: Obiectivul unic al viitorilor europarlamentari este să-i facă pe români să se simtă...
OBICEIUL sănătos prin care CÂȘTIGI ani întregi de viață!
Schimbare pentru TOȚI cei cu BULETINE de identitate. Decizia momentului în România
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are...
"Este oribil acolo, să nu mergeți niciodată". Cea mai ieftină stațiune din Spania, capcană pentru...
Robi și Julia, un nou schimb acid de replici în Casa Iubirii! Concurenta este revoltată...
”Vai de capul meu, a făcut de râs concursul” Saveta Bogdan, critică dur câștigătorul Eurovision...
BANCUL ZILEI. - Îs supărat, mă, Vasile! - De ce, măi Ioane, că de-abia te-ai...
Melinda Gates a părăsit fundația înființată alături de fostul soț Bill Gates
×