8 știri de la ora 8. OMS trage un semnal de alarmă: Numărul tinerilor europeni infectați cu noul coronavirus a crescut. Care este explicația specialiștilor

Redactor:
Ana Matei
8 știri de la ora 8. OMS trage un semnal de alarmă: Numărul tinerilor europeni infectați cu noul coronavirus a crescut. Care este explicația specialiștilor
OMS trage un semnal de alarmă: Numărul tinerilor europeni infectați cu noul coronavirus a crescut. Care este explicația specialiștilor, FOTO: Pixabay

Organizația Mondială a Sănătății atrage atenția asupra faptului că, potrivit rapoartelor, tot mai mulți tineri cu vârste cuprinse între 20 și 39 de ani ajung să fie testați pozitiv pentru coronavirus. Specialiștii spun că acest lucru se întâmplă întrucât tinerii păstrează mai puțin distanța fizică și au mai multe întâlniri.

Care este una dintre cele mai mari îngrijorări ale autorităților în contextul epidemiologic? Secretar de Stat: „Nu suntem într-o dinamică favorabilă”

Secretarul de Stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu atrage atenția asupra celei mai mari îngrijorări a autorităților în contextul epidemiologic și anume creșterea numărului de pacienți bolnavi de Covid-19, internați la secția de terapie intensivă.

Guvernul a renunțat la măsurile suplimentare pentru plaje, care le permiteau numai soților o distanță mai mică de doi metri. Arafat: Există regulamente suficiente care să fie aplicate

Restricțiile regăsite în decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență care vizau plajele au fost eliminate din hotărâre, a anunțat, miercuri seara, secretarul de stat pentru situații de urgență, Raed Arafat.

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu și psihologul Cristian Andrei se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de joi, 30 iulie, de la ora 11.30

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu și psihologul Cristian Andrei se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de joi, 30 iulie, de la ora 11.30.

Un ministru european a murit din cauza Covid-19. Un alt coleg infectat s-a vindecat și a fost externat

Un ministru din Guvernul Bosniei a murit, miercuri, în urma infectării cu noul coronavirus. Este vorba despre Salko Bukvarevic, în vârstă de 53 de ani, care ocupa funcția de ministru din partea entității musulmano-croate din Bosnia, una dintre cele două regiuni administrative ale țării.

Florin Cîțu anunță majorarea pensiilor cu 10%, de la 1 septembrie. „Premierul ar putea decide un procent mai mare, dar nu poate fi 40%”

Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a declarat miercuri seară, la Digi 24, că se discută și de o eșalonare a majorării pensiilor, la fel ca în cazul alocării alocațiilor pentru copii.

Consiliul Superior al Magistraturii ”arbitrează” scandalul de la lotul olimpic de judo! Ce acuzații i se aduc judecătoarei care a stabilit daune morale de 100 mii € (DOCUMENT EXCLUSIV)

Procesul dintre Federația Română de Judo (FRJ) și antrenorul Adrian Croitoru, care a câștigat în instanță daune de 100.000 € după ce a fost îndepărtat de la lotul olimpic masculin, este o ”bombă cu ceas” în Justiție. GÂNDUL.RO a intrat în posesia plângerii pe care oficialii FRJ au formulat-o la Consiliul Superior al Magistraturii împotriva judecătoarei care i-a dat câștig de cauză lui Croitoru.

Grav accident auto pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală, miercuri seară, soldat cu un mort și doi răniți

Un grav accident auto a avut loc, miercuri seară, pe bulevardul Iuliu Maniu din sectorul 6. Șoferul unui autoturism Dacia Logan a lovit un pieton, care – potrivit martorilor – ar fi traversat pe culoarea roșie a semaforului, apoi mașina a ricoșat pe trotuar, unde a rănit două persoane.

Inchide