8 ȘTIRI DE LA ORA 8. S-a atins pragul de 18 milioane de îmbolnăviri de Covid-19, la nivel mondial

Redactor:
Ana Matei
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. S-a atins pragul de 18 milioane de îmbolnăviri de Covid-19, la nivel mondial
COVID-19: S-a atins pragul de 18 milioane de îmbolnăviri la nivel mondial

Un nou prag al cazurilor de coronavirus în lume a fost atins. Numărul persoanelor confirmate pozitiv pentru COVID-19 la nivel global a atins, duminică dimineață, pragul de 18 milioane.

Primele trei țări ca număr de infectări sunt SUA, Brazilia și India.

Ministrul de Externe, sfaturi de călătorie pentru cetățenii români: „În această vară, nu vorbim despre o vacanță obișnuită”

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a dat câteva sfaturi românilor care pleacă în vacanțe, în străinătate. Având în vedere că vorbim despre o călătorie deosebită, aflându-ne în pandemie, turiștii trebuie să fie mult mai precauți decât în trecut, spune ministrul.

Proteste violente la Berlin. 18 polițiști au fost răniți! Lupte între „Covidiots” și „bunici împotriva extremei drepte”

Incidente violente la Berlin, în timpul protestelor organizate de germanii care nu mai cred în povestea cu pandemia Covid-19. Zeci de mii de nemți au ieșit în stradă, mărșăluind împotriva măsurilor impuse de autorităţi pentru a opri răspândirea noului coronavirus.

Locuitorii din 24 de județe ale României, plasați în „Zona Roșie” de Belgia. Carantina și testarea vor fi obligatorii!

Locuitorii din 24 de județe din România sunt plasați în „Zona Roșie”, de autoritățile belgiene. Carantina și testarea vor fi obligatorii pentru persoanele care provin din aceste județe și care vor să călătorească în Belgia, transmite Ministerul Afacerilor Externe (MAE) belgian.

Avertisment dur al OMS: Pandemia de coronavirus ne va afecta mult timp de acum încolo

Organizația Mondială a Sănătății a avertizat că pandemia de Covid-19 va fi, cel mai probabil, „de lungă durată”, după ce comitetul de urgență s-a reunit pentru a evalua criza, la șase luni de la apelul internațional.

Românca Ana Caraiani a câștigat două medalii de aur la Olimpiada Internațională de Matematică. Acum predă la un colegiu prestigios din Marea Britanie

Medaliată de două ori cu aur și o dată cu argint la Olimpiada Internațională de Matematică, Ana Caraiani este una dintre cele mai luminate minți românești care face cinste țării noastre peste Ocean și Marea Britanie.

Război în lumea arabă. Emiratele Arabe Unite sar la gâtul Turciei. Egiptul amenință să intervină militar!

Este război total în lumea arabă, ultimul front fiind deschis de Turcia și Emiratele Arabe Unite. EAU au cerut Ankarei să înceteze să se mai amestece în afacerile ţărilor arabe şi să renunţe la logica „colonialistă”.

Unul dintre cei mai mari actori este acuzat de viol! A jucat în peste 180 de filme și a fost nominalizat la Oscar

Procurorii cer redeschiderea unui caz în care celebrul actor francez Gerard Depardieu este acuzat că a violat o actriță în 2018. Cazul a fost închis din lipsa dovezilor.

Inchide