Mohammad Murad, acuzat de inducerea în eroare a alegătorilor. Liberalii au formulat plângere la poliție după ce candidatul independent a distribuit pliante care imită vechile carnete CEC inscripționate cu suma de 10.000 de lei

Redactor:
Radu Cristian
Mohammad Murad, acuzat de inducerea în eroare a alegătorilor. Liberalii au formulat plângere la poliție după ce candidatul independent a distribuit pliante care imită vechile carnete CEC inscripționate cu suma de 10.000 de lei
Mohammad Murad a pierdut cursa pentru Primăria Mangalia. Candidatul a fost implicat într-un scandal uriaș!

Poliția din orașul Mangalia a deschis un dosar penal pe numele lui Mohammad Murad, candidat independent sprijinit de PSD la Primăria Mangalia. Dosarul a fost deschis pentru coruperea şi inducerea în eroare a alegătorilor, după ce organizaţia locală a PNL a formulat plângere în acest sens atât către biroul electoral, cât şi la poliţie, a declarat, pentru Agerpres, Dana Constantinescu, secretar general al partidului.

Mohammad Murad ar fi încercat să inducă oamenii în eroare

Mohammad Murad ar fi distribuit persoanelor vârstnice din zona Neptun si Olimp carnete care imită carnetele de economii C.E.C. Acestea aveau trecute pe ele suma de 10.000 de lei, respectiv numele candidatului independent Mohammad Murad.

„Pe data de 21.09.2020 au fost distribuite persoanelor vârstnice din zona Neptun si Olimp carnete care imită carnetele de economii C.E.C. Pe aceste carnete este trecută valoarea de 10.000 lei şi numele candidatului Mohammad Murad, aceste materiale fiind oferite cu scopul de a determina alegătorii să îl voteze în ideea obţinerii sumei de bani menţionată pe carnetul respectiv”, se arată în plângerile depuse la Biroul electoral de circumscripţie şi la Poliţia Mangalia.

 

Explicația lui Murad

Mesajul transmis cetățenilor de Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangalia, susţinut de PSD: „Dacă voi ajunge primar, din dorinţa de a fi mai aproape de nevoile şi aşteptările dumneavoastră cu lucruri concrete, voi iniţia programul Carnetul de Economii al Seniorului Mangaliei, prin care mă angajez şi garantez că voi pune în aplicare toate promisiunile făcute în timpul campaniei electorale. Dumneavoastră nu veţi mai cheltui banii pe aceste servicii şi produse (în următorii 4 ani)“. 

Murad a spus că este vorba de un proiect pe care l-a prezentat în programul său electoral şi pe care şi-l va asuma dacă va ajunge primar. „Legat de articolele aparute în presa online privind distribuţia CARNETULUI DE ECONOMII AL SENIORULUI MANGALIEI doresc să fac urmatoarele precizări: – clubul seniorilor Mangaliei este un proiect pe care l-am prezentat în programul meu electoral şi pe care mi-l voi asuma în totalitate, dacă voi ajunge primar – toţi membrii clubului vor beneficia de facilităţile şi avantajele nominalizate în cadrul CARNETULUI DE ECONOMII AL SENIORULUI MANGALIEI. Pentru a evita discuţiile apărute în mediul on-line, mă angajez că voi continua acest program şi voi respecta toate promisiunile angajate, daca voi ajunge primar al Mangaliei. Vă mulţumesc, Mohammad Murad“.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Nicolae Ceaușescu, gest RUȘINOS față de Arsenie Boca. De ce l-a amenințat și a făcut...
Marea Britanie vrea să reducă perioada de carantină la 10 sau chiar 7 zile. România...
Motivele pentru care americanii au reciclat ventilatoarele rusești, trimise ca ”ajutor umanitar”
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
Cu ea ar accepta să fie înșelată! Andra ar închide ochii dacă Măruță ar înșela-o...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Ceaușescu, întâlnire secretă cu Arsenie Boca. Ce i-a zis părintele l-a bântuit pe dictator până...
Suma RUȘINOASĂ cu care s-au majorat tichetele de masă. Oamenii se simt umiliți de Guvernul...
Dacă vezi omul din imaginea de mai jos, ai un IQ peste medie
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
De la 7 kilograme de nucă şi o cergă, la cel mai mare procesator cu...
Inchide