1 DECEMBRIE. Mai mulți protestatari i-au bătut toaca lui Klaus Iohannis, în Cotroceni: „Se consideră vinovat de genocid şi de înaltă trădare?” – VIDEO

Mai mulți protestatari s-au adunat marți, pe 1 decembrie, în fața Palatului Cotroceni și i-au cerut lui Klaus Iohannis să își dea demisia în timp ce băteau toaca.

Rafael Ciobotaru, care a cântat în trecut alături de formația Iris, s-a aflat printre protestarii adunați în fața Palatului Cotroceni. Acesta a susținut că îi reprezintă pe „mulţi dintre artiştii din România” care „nu s-au vândut”.

Protestatarii îi cer demisia lui Iohannis!

De asemenea, acesta a solicitat autorităților să renunțe la mijloace de protecție și prevenție pe care le impun populației în perioada pandemiei de COVID-19. Totodată, aceasta a declarat că măștile de protecție „nu apără pe nimeni”.

„Am venit pentru a-l întreba pe preşedintele Iohannis cum este cu demisia, dacă „. Dacă se vaccinează el primul (…) şi să terminăm cu aceste mizerii pe feţele noastre (se referă la măşti, n.r.). Stăm aici cât vom rezista, până iese Iohannis şi ne spune ghinion. O să îi spunem şi noi ghinion. Am pornit toaca creştină pentru a chema la credinţă şi preoţii şi călugării”, a declarat Rafael Ciobotaru la Antena 3.

De lungul timpului, Rafael Ciobotaru a participat la mai multe proteste iar în 2015, după ce a avut loc tragedia de la Colectiv, acesta a mers și la întâlnirea pe Klaus Iohannis a avut-o cu reprezentanții societății civile, susținând că îi reprezintă pe „protestatarii din Piaţa Universităţii”. Atunci, muzicianul l-a îmbrâncit pe un reprezentant al unui ONG, acuzându-l că „se reprezintă pe sine” şi că nu a luat parte la protestul din piaţă.

Mesajul lui Klaus Iohannis: Niciodată nu am întâmpinat 1 Decembrie cu atâta îngrijorare

„Suntem mult mai puțini ca de obicei. Cadența militarilor, bucuria copiilor ridicați în brațe de părinți sunt imagini de care ne este dor, vrem să le vedem cât mai curând posibil. În acest cadru, vegheați de Arcul de Triumf, urez LA MULȚI ANI românilor oriunde s-ar afla ei, sănătate și optimism. Niciodată nu am întâmpinat 1 Decembrie cu atâta îngrijorare și strângere de inimă. Criza sanitară care a schimbat viața planetei, pandemia de Covid-19 ne obligă să marcăm Ziua Națională în alte registre decât cele obișnuite. În fiecare zi, bărbați și femei, plini de curaj, luptă cu pandemia, duc de fapt mai departe idealurile, prin salvarea altor români, în spiritul lui 1918. Suntem fizic distanțați unii de alții, ne vedem mai rar și resimțim absența interacțiunii cu cei dragi. Granițele par din nou a ne despărți. Și totuși nimic nu ne poate ține de parte în spirit pentru a rememora marea realizare de acum 100 de ani. Nimic nu ne poate împiedica, să ne aducem aminte de toți cei care cu jertfă au contribuit la desăvârșirea statului român modern. Doamnelor și domnilor, istoria României, aidoma a Europei, nu se aseamănă cu un marș triumfal, dimpotrivă, istoria noastră a fost marcată de numeroase crize și etape dificile, care au amenințat de multe ori chiar viața oamenilor, libertatea poporului, existența statului”, a fost o parte din discursul președintelui.

 

Citește și..
NEWS ALERT. Primul mare transfer reuşit de CFR Cluj în această iarnă. Campioana României i-a...
Cristi Borcea a vrut să se SINUCIDĂ! Episod şocant, dezvăluit târziu, în noapte
FOTO. Lidia Buble s-a pozat așa în baie! Ipostaza care arată că nu mai are...
Amendă uriașă pentru un șofer român în Franța. El trebuie să plătească 4 milioane de...
Cristi Borcea a recunoscut că și-a lovit soția! De ce a bătut-o și ce filosofie...
RĂSTURNARE de situaţie. Ce se întâmplă, de fapt, cu redeschiderea ŞCOLILOR. Anunţul tocmai a fost...
Călătoriile Europa-SUA mai au de aşteptat. Joe Biden nu e de acord cu planul lui...
BANCUL ZILEI – Blonda indecentă și polițistul
Aleksei Navalnîi a publicat imagini cu palatul lui Putin de la Marea Neagră. A costat...
Cristi Borcea a vrut să se SINUCIDĂ! Episod şocant, dezvăluit târziu, în noapte
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți...
Un FOTOGRAF amator care imortaliza niște capre negre din România a SURPRINS ceva neașteptat în...
Două zone din România, pe lista destinațiilor de vacanță recomandate de New York Times
A apărut încă o tulpină a virusului covid-19. Sute de mii de români vor fi...
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
Vestea extrem de tristă a dimineții legată de Sebi, copilul de 7 ani dispărut fără...
Spray-ul nazal care te protejează de COVID. Eficiența este de 95%
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Surpriză: Ce se întâmplă în Israel după ce a fost vaccinată peste un sfert din...
Un TATĂ i-a Pregătit Fetiței Lui MORMÂNTUL Și O Duce Acolo Zilnic. DE CE Face...
Inchide