8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Avertisment dur! Goana după măști și dezinfectant s-ar putea repeta acum cu medicamentele

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Avertisment dur! Goana după măști și dezinfectant s-ar putea repeta acum cu medicamentele
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Avertisment dur! Goana după măști și dezinfectant s-ar putea repeta acum cu medicamentele / Foto: Pixabay.com
Publicat: 05/10/2020, 08:00

Directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov trage un semnal de alarmă în ceea ce privește insuficiența medicamentelor, în raport cu creșterea numărului de infectări cu noul coronavirus. Medicul spune că este posibil să ajungem în situația din primăvară, când echipamentele de protecție și dezinfectanții nu se găseau, sau erau numai la suprapreț, dar de data aceasta criza să se manifeste la medicamente ca Remdesivir. 

Medic: Ce s-a întâmplat în lunile martie-aprilie, când era acea disperare de a căuta măști, echipamente de protecție, dezinfectant, se poate repeta acum cu medicamentele

„Cred că nu trebuie să uităm ce s-a întâmplat în lunile martie-aprilie, când era acea disperare de a căuta măști, echipamente de protecție, dezinfectant, ventilatoare, monitoare și așa mai departe, când a fost aplicată regula celui mai rapid și mai ales a celui mai potent din punct de vedere financiar, care putea să plătească un preț mai mare pentru acele echipamente. Atunci, tot ce s-a vândut la nivel internațional a fost la un adaos comercial extrem de mare. Posibil că vom ajunge în aceeași situație și cu Remdesivirul. Și nu numai cu el”, a declarat Andreea Moldovan, duminică seara, la Digi24.

Spitalul suport-Covid din Capitală, în care 16 paturi de ATI au stat nefolosite timp de două luni, din cauza lipsei de specialiști

În Spitalul Witting din București, 16 paturi de Terapie Intensivă au stat mai bine de două luni nefolosite. Unitatea medicală a fost desemnată spital Covid la sfârşitul lui iulie, însă secţia de ATI a stat închisă din cauza lipsei de specialişti.

Noi imagini cu Donald Trump. Președintele american a ieșit cu SUV-ul să-și salute admiratorii (VIDEO)

Donald Trump a părăsit pentru scurt timp spitalul militar Walter Reed din Bethesda, în apropiere de Washington, pentru a-și saluta admiratorii și, probabil, pentru a-i asigura pe rivalii săi că este sănătos. Președintele SUA este tratat pentru Covid-19, în cele mai stricte condiții.

TikTok, YouTube şi Tinder sunt cele mai profitabile aplicații pe mobil! Venituri trimestriale de 29 de miliarde de dolari

Veniturile trimestriale ale aplicaţiilor de mobil au ajuns la 29 de miliarde de dolari, acestea sfidând cu siguranță criza mondială generată de pandemie. Cele mai mari venituri le-au atras TikTok, YouTube şi Tinder. Zoom este noul venit în topul celor mai descărcate aplicaţii de mobil.

Un cunoscut actor de culoare a fost împușcat mortal în Atlanta

Actorul de culoare Thomas Jefferson Byrd, cunoscut din numeroase filme ale regizorilor din comunitate, a fost împușcat mortal, sâmbătă, în statul american Georgia.

Horoscopul zilei de 5 octombrie 2020. „Peștii” își exprimă emoțiile

Horoscopul zilei de 5 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Horoscop săptămânal 5 – 11 octombrie 2020. „Taurii” au parte de schimbări neașteptate

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 5 – 11 octombrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 poate aduce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

GÂNDUL LIVE. Elena Lasconi, primarul ales din Câmpulung Muscel și Gheorghe Damian, primarul din Ciugud, printre invitații Emmei Zeicescu, în ediția de luni, 5 octombrie, începând cu ora 11.30

Elena Lasconi, primarul proaspăt ales la Câmpulung Muscel, Gheorghe Damian, primarul din Ciugud, Vasile Dâncu, președintele interimar al Consiliului Național PSD și Cristina Tunegaru, profesoara de limba română, se află printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul Live, luni, 5 octombrie, începând cu ora 11.30.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Peste 1,5 miliarde de oameni din întreaga lume trăiesc cu durere cronică