Horoscopul zilei de 5 octombrie 2020. „Peștii” își exprimă emoțiile

Horoscopul zilei de 5 octombrie 2020. „Peștii” își exprimă emoțiile
Nu rata horoscopul zilei, realizat de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 05/10/2020, 06:34

Horoscopul zilei de 5 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna, planeta responsabilă cu emoțiile și universul nostru interior, se află în tranzit prin zodia Taur, zodie în care se simte extraordinar de bine și reflectă asupra noastră cele mai bune energii.

În plus, Luna din Taur face niște aspecte remarcabile cu planetele din Capricorn, Jupiter, Saturn și Pluto, toate aflate în mers direct, dar și cu Neptun retrograd din Pești. Vom fi entuziaști, optimiști, dar totul cu măsură, cât să nu exagerăm. Dăm dovadă de seriozitate, cumpătare, dar și de o mare încredere în forțele noastre, de simț artistic, inspirație, imaginație și mai ales intuiție.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 5 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea să ai parte de niște discuții cu partenerul de viață pe teme financiare. În alte cazuri, tu vei fi cea care vrei să iei cuvântul și să-i ceri niște explicații pe care până acum le-a ascuns, a evitat să le ofere.

Carieră

O zi foarte bună să-ți întărești convingerile că ești pe drumul cel bun și să te expui cu multă încredere în forțele tale.

Bani

Ai parte de niște oportunități financiare care vin din zona profesiei sau din patea unui șef, a unei persoane cu funcție.

Sănătate

Ai parte de o stare de sănătate foarte bună și chiar ești susținută în toate practicile și tehnicile de meditație, de conecatre la spiritualitate și credință.

Horoscop zilnic Taur – 5 octombrie 2020

Dragoste

O zi foarte bună pentru manifestarea emoțiilor, pentru a face ceea ce-ți place și te face fericită, pentru a te apropia de partener într-un mod subtil, spiritual.

Carieră

Ai șansa să primești vești din străinătate sau să te înscrii la un curs pe care ți-l doreai sau poate să primești rezultatele unui curs absolvit.

Bani

Evită să faci imprudențe financiare și amână cheltuielile care nu sunt urgente pentru că tentația de a da bani în toate părțile devine din ce în ce mai mare.

Sănătate

Starea de sănătate nu numai că nu-ți ridică probleme, dar ai parte de un exces de energie și bună dispiziție.

Horoscop zilnic Gemeni – 5 octombrie 2020

Dragoste

Poți avea parte de rememorarea unor momente plăcute în cuplu, alături de partener, însă ai grijă cât de profund mergi cu destăinuirile.

Carieră

Ți se schimbă o viziune despre un context profesional. Ai grijă să nu-ți faci prea multe vise cu o funcție. Ascultă-ți intuiția mai mult.

Bani

S-ar putea să vină vești bune în plan financiar, dar nu legate de salariu, cât de o investiție sau de o sumă de bani pe care ai împrumutat-o. Azi poți face economii.

Sănătate

Ai parte de o sănătate de fier, te simți puternică, echilibrată și ai multă putere interioară să depășești orice provocare.

Horoscop zilnic Rac – 5 octombrie 2020

Dragoste

Primești complimente din partea celor dragi, iar partenerul de viață te poate surprinde cu o declarație de dragoste, care pe cât de naivă poate părea, pe atât de serioasă este.

Carieră

Ai mari șanse de a pune bazele unui proiect, de a pune o cărămidă esențială la temelia unui plan de viitor. Profită să construiești vise și crezi în ele.

Bani

Nu sunt aspecte financiare pe harta ta solară care să ridice probleme, deocamdată.

Sănătate

Cu Luna, guvernatoarea ta, atât de frumos aspectată, azi vei simți că prinzi aripi, te vei simți puternică, hotărâtă, invincibilă.

Horoscop zilnic Leu – 5 octombrie 2020

Dragoste

Te faci remarcată în plans entomental și asta te ajută să cucerești pe cine-ți dorești. Dacă ești parte a unei relații, îți vei surprinde plăcut partenerul cu atitudinea ta.

Carieră

O zi foarte bună pentru carieră, pentru ascensiune, pentru a te pune în evidență și a cuceri publicul. Vei câștiga stima unei persoane importante.

Bani

Poate fi vorba de un context care îți încununează munca depusă. Poți primi o recompensă, un premiu, o primă, un bonus.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună, iar asta se vede pe chipul tău, în atitudinea ta și în felul în cere interacționezi cu cei din jur.

Horoscop zilnic Fecioară – 5 octombrie 2020

Dragoste

O fi foarte bună în dragoste. Partenerul de cuplu te înțelege, te sprijină și chiar îți poate face unele complimente neașteptate. Dacă ești singură și cunoști pe cineva sau cineva te invită în oraș, ascultă-ți intuiția.

Carieră

Principiile tale, ideile și convingerile pe care le ai, dar și felul în care le expui te pot propulsa în ochii celorlalți. Folosește-ți cu multă încredere niște abilități și talente pentru că ai șanse mari să te faci remarcată și astfel să-ți atingi un ideal la care ai aspirat.

Bani

S-ar putea să fii tentată să cheltui mai mult decât ți-ai planificat pentru un eveniment, poate pentru o ieșire în oraș.

Sănătate

Este o zi foarte bună să-ți pui în evidență niște pasiuni, să-ți petreci timpul liber așa cum îți place, să te dedici unor hobby-uri abandonate în ultima vreme.

Horoscop zilnic Balanță – 5 octombrie 2020

Dragoste

Se întrevede foarte multă pasiune în viața ta intimă și ar fi bine să te bucuri de fiecare clipă și să lupți pentru a-ți consolida statutul în relație.

Carieră

La locul de muncă te faci remarcată și pareciată. Ești eficientă, dai dovadă de seriozitate și mai ales te încăpățânezi să faci lucrurile perfect și la timpul lor.

Bani

S-ar putea să fii cam indiscretă la capitolul financiar și să faci unele cumpărături de care n-ai nevoie practic, dar te fac să te simți bine. Atenție la iluziile legate de un context financiar.

Sănătate

Starea de sănătate este bună. Dacă ai o problemă, află că ai șansa să te vindeci printr-un remediu miraculos, homeopat, naturist și multă rugăciune.

Horoscop zilnic Scorpion – 5 octombrie 2020

Dragoste

Sectorul relațiilor este foarte bine aspectat și ai ocazia să petreci clipe de neuitat în cuplu, să-ți lași libere emoțiile, să dai frâu liber sentimentelor.

Carieră

Este o zi foarte bună dacă vrei să negociezi și să semnezi parteneriate profesionale, colaborări sau vrei să te asociezi cu persoane importante. Oricum, citește cu atenție termenii și condițiile.

Bani

S-ar putea ca în urma unei negocieri sau poate pur și simplu a unei discuții fianciare să primești mai mult decât ai fi sperat tu.

Sănătate

Există o ușoară încordare psihică, o tensiune care plutește în jurul tău, așa că nu uita că odihna este cea mai importantă.

Horoscop zilnic Săgetător – 5 octombrie 2020

Dragoste

Poți primi sprijin din partea familiei. Posibil chiar să te ajute să rezolvi niște sarcini. Comunicarea cu cei dragi este foarte bună.

Carieră

Te bucuri de multă admirație, stimă și laude la locul de muncă. Azi ești foarte eficientă și solidară cu colegii.

Bani

Se detensionează situația financiară și te ia prin surprindere un bonus, un comision, un procent care ți se propune pentru o activitate.

Sănătate

Cu Luna în tranzit pe casa sănătății și în aspecte de susținere chiar cu guvernatorul tău, Jupiter, azi nu ai de ce să te temi de nimic. Vei fi energică și capabilă să rezolvi tot ce-ți propui.

Horoscop zilnic Capricorn – 5 octombrie 2020

Dragoste

Cu Luna în tranzit prin sectorul iubirii și cu aspectele de susținere pe care le face cu planetele din zodia ta, te așteaptă o zi minunată în plan sentimental, o zi a revelațiilor și a iubirii trăite frumos.

Carieră

Se pot lega parteneriate serioase astăzi, colaborări de lungă durată. Persoaele cu care te asociezi acum pot aduce multe beneficii în viața ta.

Bani

Este o zi bună pentru negocieri, atâta timp cât îți menții luciditatea. Deși sunt șanse mici să te lași furată de sume mari, o atenționare este binevenită.

Sănătate

Simți nevoia de relaxare, simți să te dedici cu și mai mult elan unor pasiuni pe care le ai. Zi bună pentru reorganizarea timpului liber.

Horoscop zilnic Vărsător – 5 octombrie 2020

Dragoste

Relația cu părinții capătă multă maturitate și te bucuri de sprijinul acestora. Ai șanse să rezolvi ceva din trecut care te agita, poate ceva legat de locuință.

Carieră

Dai dovadă de mult spor, conștiinciozitate și devotament față de locul de muncă. Îți ajuți colegii și faceți o treabă foarte bună împreună.

Bani

Poți relua o discuție pe baza unui contract mai vechi și de această dată beneficiile vor fi clar în favoarea ta.

Sănătate

Ai ocazia să înțelegi greutățile cu care te-ai confruntat. Realizezi că interiorizarea a avut și beneficii. Starea emoțională este foarte bună. Te reechilibrezi.

Horoscop zilnic Pești – 5 octombrie 2020

Dragoste

Ai șanse să reiei comunicarea în cuplu la un alt nivel. Primești iubire, te simți iubită, însă și tu, la rândul tău, trebuie să-ți transmiți emoțiile. Astăzi ai curaj să te exprimi.

Carieră

Un proiect la care ai lucrat cu multă pasiune și devotament înceep să dea roade, iar astăzi ai ocazia să primești vești bune, poate despre acte, poate se află pe o listă a favoriților. Dacă ai de susținut interviuri, examene, ședințe, azi n-ai de ce te teme.

Bani

Ești foarte bine susținută în negocieri și dialogurile financiare pe care le ai îți pot aduce beneficii. Cineva poate investi în tine, munca ta poate fi răsplătită.

Sănătate

S-ar putea să discuți cu cineva despre un hobby pe care-l ai sau s-ar putea să te tenteze foarte mult să-ți dedici timp liber studiului mai amănunțit al unei pasiuni. Ai șanse să o dezvolți pe parcurs.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului