8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Fetiță torturată de propria mamă. Copila a fost biciuită, opărită și dată cu ardei iute în zone intime

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Fetiță torturată de propria mamă. Copila a fost biciuită, opărită și dată cu ardei iute în zone intime
Publicat: 18/02/2022, 08:00
Actualizat: 18/02/2022, 10:16

O tânără mamă din Franţa a fost condamnată la cinci ani de închisoare, după ce şi-a torturat fiica mai multe luni la rând.Mai mult, ea va trebui să facă de asemenea muncă în folosul comunităţii şi nu va avea dreptul să se mai apropie de copiii săi, fiind decăzută din drepturi de către autorităţi. (Citește mai multe…)

Un bărbat din Ocna Mureș și-a asmuțit câinii asupra unui localnic pe care nu îl cunoștea. Stăpânul lor nu se află la prima faptă de acest gen

Un bărbat din Ocna Mureș a fost atacat de doi câini, miercuri, aceștia fiind asmuțiți de stăpânul lor. Proprietarul celor doi câini a fost reținut de poliție, iar animalele au fost duse într-un adăpost de animale. (Citește mai multe…)

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 februarie 2022. Soarele intră în zodia Pești

Horoscopul zilei de 18 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. (Citește mai multe…)

Rafila: Există o agenție în PNRR care se ocupă cu managementul resurselor umane și consultanța este de trei milioane de euro

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat, joi seară, la România TV, că în cazul proiectelor din PNRR s-a lucrat într-un cerc foarte restrâns în afara Ministerului Sănătății, iar detaliile tehnice nu au fost prezentate. De asemenea el atrage atenția că există în PNRR o agenție care se ocupă cu managementul resurselor umane și consultanța este de trei milioane de euro. (Citește mai multe…)

Gabriela Firea, proiecte pentru egalitatea de șanse între bărbați și femei: Vrem să stabilim cote de gen la muncă, după modelul altor state europene

Gabriela Firea, ministrul Muncii, Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, a discutat joi cu reprezentantele a cinci dintre cele mai importante organizaţii care militează pentru drepturile femeilor din România. (Citește mai multe…)

Cabană din Munții Rodnei, îngropată în zăpadă de o avalanșă. „A fost de mari dimensiuni, pe aproape un kilometru”

Cabana Puzdrele din Munții Rodnei a fost îngropată sub zăpadă de o avalanșă, joi, din cauza vremii neobișnuit de calde. Din fericire, nu au fost raportate victime. (Citește mai multe…)

Amendă usturătoare pentru șoferul din Timișoara care a înjurat și scuipat un tânăr care traversa regulamentar. Cât l-a „costat” aroganța pe bărbatul de la volanul bolidului de lux

Poliția din Timișoara s-a autosesizat după apariția unor imagini cu un șofer care înjură și scuipă un pieton care i-a stat în drum. Șoferul agresiv a fost filmat de tânărul care traversase regulamentar pe trecerea de pietoni și a evitat, la limită, să fie spulberat de conducătorul bolidului de lux. (Citește mai multe…)

Raed Arafat, despre relaxarea restricțiilor pandemice: „Sunt mai multe măsuri care pot fi ridicate treptat, dacă va continua trendul de scădere”

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), secretarul de stat Raed Arafat, a vorbit joi, într-o conferință de presă, despre momentul în care se pot lua primele relaxări ale restricțiilor pandemice. (Citește mai multe…)