8 ȘTIRI DE LA ORA 8 Formularul digital pentru intrarea în România, obligatoriu începând de azi

8 ȘTIRI DE LA ORA 8 Formularul digital pentru intrarea în România, obligatoriu începând de azi
Publicat: 20/12/2021, 08:00
Actualizat: 20/12/2021, 09:10

Începând de luni, toate persoanele care intră în România sunt obligate să completeze electronic, în termen de 24 de ore, formularul digital de intrare în ţară, prin aplicaţia plf.gov.ro. Cei care nu completează formularul vor fi amendați cu 2.000 – 3.000 de lei. (Citește mai mult aici…)

Horoscopul zilei de 19 decembrie 2021. Lună Plină în zodia Gemeni

Horoscopul zilei de 19 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. (Citește mai mult aici…)

Cum a ajuns o make-up artistă să lucreze la Autoritatea pentru Digitalizarea României într-o poziţie de „director de cabinet”. Octavian Oprea, preşedintele ADR, este acuzat că şi-a adus amanta în instituţie

O numire halucinantă la Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR)  a făcut valuri în instituţie. Preşedintele Octavian Oprea şi-ar fi adus amanta, de profesie make-up artist, în instituţie pe funcţia de director de cabinet. Mai mulţi membri ai echipei au început să-şi dea coate pe la colţuri atunci când a devenit oficial că preşedintele Octavian Oprea şi-ar fi adus iubita într-un post în ADR. Alina Bondocu, o fostă animatoare, actualmente make-up artist de succes, este cea care face parte de anul trecut din echipa ADR, instituţie care ar trebui să pună umărul puternic la digitalizarea României. (Citește mai mult aici…)

Psihiatrul Gabriel Diaconu, către românii de la frontiere: „Fiţi cuviincioşi, România nu e troaca voastră”

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu le-a transmis un mesaj românilor care încearcă, în număr mare, să intre în ţară. „Că-ţi place, că nu-ţi place, România nu e nici troaca ta, nici nu-ţi datorează nimic”. (Citește mai mult aici…)

Preţul energiei electrice a ajuns la un nou record pe bursa de la Bucureşti

Preţul energiei electrice atinge noi recorduri pe bursa de profil OPCOM, ajungând la peste 2.300 de lei pe MWh în vârf de consum pe piaţa spot, după cum arată datele postate pe site-ul operatorului bursier. (Citește mai mult aici…)

Marea Britanie are peste 37.000 de infectări cu tulpina Omicron

Autorităţile sanitare din ​Marea Britanie au anunţat duminică încă 12.133 de cazuri de Covid-19 cu varianta Omicron confirmate în ultimele 24 de ore, al căror total ajunge astfel în această ţară la 37.101. (Citește mai mult aici…)

Proteste de amploare la Bruxelles împotriva noilor restricții anti-COVID. Românii din Belgia s-au alăturat protestatarilor

La Bruxelles au loc, duminică, noi proteste de amploare împotriva noilor restricții epidemiologice impuse de autoritățile belgiene. Organizatorii seriei de marșuri, reprezentanții grupării „Belgia Unită pentru Libertate”, le-au cerut tuturor participanților să se manifeste pașnic și să rămână pe traseul și în zonele stabilite cu poliția. (Citește mai mult aici…)

Risc mare de avalanşe în Munţii Făgăraş şi Bucegi, avertizează Salvamontul. Cum pot evita turiştii acest risc

Salvamont România avertizează că există un risc de avalanşe în această perioadă şi recomandă turiştilor care doresc să practice sporturi de iarnă în zona montană din exteriorul staţiunilor să solicite informaţii despre starea traseelor, a zăpezii precum şi despre evoluţia vremii şi să fie dotaţi cu echipamentul individual de salvare din avalanşă. (Citește mai mult aici…)

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase