8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Mormântul unui băiețel de doi ani, devastat de hoţi. Tatăl copilului: „Trebuie să suportăm şi treaba asta”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Mormântul unui băiețel de doi ani, devastat de hoţi. Tatăl copilului: „Trebuie să suportăm şi treaba asta”
Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa: Shutterstock
Publicat: 16/11/2021, 08:00
Actualizat: 16/11/2021, 08:47

Polițiștii din Dâmbovița au început o anchetă cu privire la profanarea a nouă morminte dintr-un sat din județul Dâmbovița. Hoții au profanat inclusiv mormântul unui băiețel de doi ani, care fusese îngropat recent, iar aceștia au furat mai multe bijuterii și aproape 10.000 de lei din mormântul copilului.  (Ciește mai mult…)

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2021. Racii sunt cuceritori

Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.  (Ciește mai mult…)

Două persoane au fost rănite, după ce două mașini s-au ciocnit pe Calea Dorobanților din Capitală. În urma impactului, au fost lovite și două autoturisme parcate

Un accident rutier a avut loc, luni seară, în jurul orei 21.05, la intersecția dintre Calea Dorobanți/Str. Teheran Au fost implicate patru autovehicule, din care două autovehicule în mișcare și două autovehicule parcate.  (Ciește mai mult…)

Cine este taximetristul din Liverpool, care a reușit să prevină un atac terorist. A devenit erou naţional în Marea Britanie

Un şofer de taxi a devenit erou naţional în Marea Britanie, după ce a reuşit să prevină un atentat terorist. A luat în maşină un client, dar acesta plănuia să se detoneze într-un loc aglomerat din Liverpool. Teroristul nu a reuşit, însă, să îşi ducă planul la bun sfârşit, pentru că șoferul şi-a dat seama că ceva este în neregulă şi l-a încuiat pe atentator în maşină. În urma incidentului, Marea Britanie a ridicat nivelul alertă teroristă la sever, ceea ce înseamnă ca posibilitatea unui nou atac este foarte mare.  (Ciește mai mult…)

 Cîmpeanu: Am propus deschiderea școlilor acolo unde rata de infectare e sub 3 la mie, dar nu a fost luată în considerare

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat luni, la Digi24, că a venit cu propunerea ca toate unitățile de învățământ să fie deschise acolo unde rata de incidență scade sub trei la mie, chiar în condițiile în care profesorii din aceste unități de învățământ nu sunt vaccinați în proporție de 60%, dar propunerea a respinsă de către reprezentanții din sănătate.  (Ciește mai mult…)

Deficit comercial uriaș. Cât ne-a costat luxul de a importa mult mai mult decât exportăm

Pe primele nouă luni ale anului, România a exportat bunuri în valoare de 54,5 miliarde de euro și a importat bunuri în valoare de 71,3 miliarde de euro. Ceea ce înseamnă 16,74 miliarde de euro deficit al comerțului cu bunuri. Atât ne-a costat luxul de a importa mult mai mult decât exportăm, spune analistul Gândul Petrișor Peiu, care a realizat Top 5 evenimente economice ale săptămânii 5-12 noiembrie. (Ciește mai mult…)

 Cîmpeanu: Testele de salivă vor ajunge în școli cel târziu săptămâna viitoare. Toți elevii vor fi testați, indiferent dacă sunt sau nu vaccinați

Ministrul interimar al Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat luni seară, la Digi 24, că au fost semnate contractele pentru achiziția testelor anti-Covid-19 pe bază de salivă care ar urma să intre în școli vor veni în cinci zile, urmând că cel mai probabil, de săptămâna viitoare toți elevii vor fi testați, indiferent dacă sunt sau nu vaccinați anti-Covid-19. (Ciește mai mult…)

Poate statul să plătească pensii mărite cu 11% din decembrie? Explicațiile analistului Petrișor Peiu

PSD a anunțat ca prioritate pentru guvernarea cu PNL și creșterea din 1 decembrie a pensiilor cu 11%. Majorarea ar însemna însă o creștere a cheltuielilor cu pensiile de peste două miliarde de euro, spune analistul Gândul Petrișor Peiu, care a realizat Top 5 evenimente economice ale săptămânii 5-12 noiembrie.  (Ciește mai mult…)

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Imagini în premieră absolută cu Florin Piersic de la ”Matei Balș”! Starea de sănătate a...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
Ce se întâmplă cu Florin Piersic, după ce a fost transportat la Matei Balș. Declarațiile...
De ce a fost mutat Florin Piersic la un spital din București. Vești nu tocmai...
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală....
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
El este Vlad, tânărul care s-a aruncat de la etajul trei al spitalului după o...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
AstraZeneca anunţă că retrage vaccinul COVID-19 în toată lumea. Anunţul vine la câteva luni după...
Satelitul care a orbitat Pământul NEDETECTAT timp de 25 de ani!
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Intră în vigoare în luna octombrie
Adrian Minune nu s-a putut abține. Ce l-a făcut pe manelist să plângă în hohote
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Pasărea care adoptă sau ucide puii altor păsări