8 ȘTIRI DE LA ORA 8 Nicușor Dan: „Mulți angajați STB și-au reluat azi activitatea. Am avut pe traseu 65% dintre tramvaie și troleibuze”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8 Nicușor Dan: „Mulți angajați STB și-au reluat azi activitatea. Am avut pe traseu 65% dintre tramvaie și troleibuze”
Foto - caracter ilustrativ
Publicat: 24/01/2022, 08:49

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a afirmat că o mare parte dintre angajații STB și-au reluat duminică activitatea, fiind pe traseu 65% dintre tramvaie și troleibuze. Potrivit edilului, au fost mai mulți șoferi și vatmani care ar fi ieșit duminică la lucru dacă n-ar fi fost intimidați de sindicat. (Citește mai multe…)

Greviștii de la STB, chemați la Poliție. Petrariu, sindicalist: „E foarte ciudat să constaţi că în zi de sărbătoare se mobilizează toată lumea la indicaţia primarului general”

Liderul principalului sindicat din Societatea de Transport Bucureşti, Vasile Petrariu, consideră „ciudat” faptul că el şi colegi ai săi au fost chemaţi să dea declaraţii, inclusiv în weekend, în contextul sesizărilor penale făcute de conducerea STB împotriva celor care ar fi organizat greva din transport. (Citește mai multe…)

Octavian Jurma: Omicron cruță adulții în schimbul copiilor

Epidemiologul Octavian Jurma spune, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că varianta Omicron este mai puțin periculoasă pentru adulți, dar duce la spitalizări duble în ceea ce privește copiii față de varianta Delta. (Citește mai multe…)

Primarul orașului Suceava: „Avem mărturii ale oamenilor care s-au vindecat graţie trecerii moaştelor Sf. Ioan cel Nou prin curtea spitalelor”

Primarul Sucevei, Ion Lungu, i-a transmis Înaltpreasfinţitului Calinic, arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor, că în funcţie de modul în care va evolua pandemia COVID-19 va apela din nou la conducerea Arhiepiscopiei pentru a organiza o procesiune cu moaştele Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava. (Citește mai multe…)

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2022. Marte intră în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. (Citește mai multe…)

Alexandru Rafila afirmă că nu are „niciun fel de reţinere” să-și vaccineze anti-COVID copilul de 11 ani: „Nu e nimic fenomenal”

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, afirmă că nu are „niciun fel de reţinere” să îşi vaccineze copilul împotriva SARS-CoV-2, demnitarul fiind pregătit şi chiar ştie despre discuţiile legate de utilitatea serului. (Citește mai multe…)

Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc. Numerele câștigătoare de duminică, 23 ianuarie 2022

Duminică, 23 ianuarie, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc, după ce la tragerile loto de joi, 20 ianuarie, Loteria Română a acordat 25.897 câștiguri în valoare totală de peste 1,47 milioane lei. (Citește mai multe…)

Reuters: Silvio Berlusconi a fost internat în spital. Fostul premier italian anunțase recent că nu mai candidează pentru funcția de președinte

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, se află de joi internat la spitalul San Raffaele din Milano, a declarat duminică o persoană apropiată acestuia. Informația, oferită pentru agenția de presă Reuters, vine în contextul în care politicianul, în vârstă de 85 de ani, a anunțat recent că a decis să nu mai candideze la funcţia de preşedinte al țării, fără a oferi un motiv clar pentru această decizie. (Citește mai multe…)