8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Patru județe nu au mai raportat niciun caz nou de COVID-19 în timp ce un medic lansează o nouă ipoteză: „Testele PCR dau foarte multe erori / Este vorba de malpraxis evident”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Patru județe nu au mai raportat niciun caz nou de COVID-19 în timp ce un medic lansează o nouă ipoteză: „Testele PCR dau foarte multe erori / Este vorba de malpraxis evident”
Oamenii de știință sunt în a doua fază de testare a tratamentului pe bază de anticorpi / Sursă FOTO: Shutterstock - caracter ilustrativ
Publicat: 05/07/2020, 08:00

Patru județe nu au raportat cazuri de Covid în ultimele 24 de ore. La începutul săptămânii erau 12 județe fără raportări de coronavirus

Potrivit celui mai recent bilanţ oficial, patru județe nu au declarat niciun caz nou de la ultima raportare oficială. Cele patru judeţe care au înregistrat zero cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore sunt Arad, Ialomiţa, Maramureş și Vâlcea.

Ce este îngrijorător este faptul ca la începutul acestei săptămâni, mai exact pe 29 iunie, erau 12 județe fără raportări de Covid, respectiv: Arad, Caraş-Severin, Cluj, Hunedoara, Ialomiţa, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Satu Mare, Teleorman, Timiş și Tulcea.

Medic român celebru: „Testele PCR dau foarte multe erori / Este vorba de malpraxis evident”

Medicul Tudor Ciuhodaru de la UPU Iași a comentat decizia CCR care susține că izolarea și carantinarea reprezintă o privare de libertate și o restrângere a drepturilor fundamentale. În cadrul discuției, Ciuhodaru a prezentat o ipoteză șoc: pacienți despre care s-a crezut că sunt pozitivi, deși nu erau, au fost internați alături de bolnavi Covid-19.

Medicul de la Iași susține că este vorba de un „malpraxis evident” , cauzat de erorile testelor Real Time PCR.

Ludovic Orban crede că tinerii iau coronavirus din cluburile de noapte de la mare, sau chiar din București

Ludovic Orban sugerează că tinerii iau noul coronavirus de la terasele care fac petreceri, mai ales cele care au în același timp activitate de tip club. „Acolo lumea intră într-o atmosferă de petrecere și nu mai ține cont de reguli”, spune premierul.

„Ce se întâmplă noaptea în terase, care au în același timp și activitate de tip club, acolo lumea intră într-o atmosferă de petrecere și nu mai ține cont de reguli.

Prefecţii au fost anunţaţi de Raed Arafat că nu mai au voie să ţină oamenii în carantină

Raed Arafat a transmis prefecturilor din ţară o circulară prin care anunţă că izolarea la domiciliu şi carantina se suspendă temporar până când Parlamentul şi Guvernul se pun de acord să respecte Constituţia. Circulara a fost transmisă după ce a fost publicată în Monitorul Oficial decizia CCR potrivit căreia măsura carantinei şi a internării obligatorii impuse prin ordin de ministru este neconstituţională.

Gabriela Firea s-a luat de „secretara drăguță” a lui Costel Alexe de la Mediu și acuză ministrul că „îl doare în cot” de mizeria de pe râul Dâmbovița

Gabriela Firea susține sâmbătă pe Facebook că pe ministrul Mediului, Costel Alexe, îl doare în cot de mizeria de pe Dâmbovița și de „dejecțiile” de pe râu. Pe de altă parte, Garda de Mediu a amendat PMB cu 100.000 de lei!

Dan Barna: Din punct de vedere politic și militar, Statele Unite sunt principalul nostru partener

Preşedintele USR, Dan Barna, a postat sâmbătă un mesaj în care susține că „USR, în acțiunea sa politică, va rămâne întotdeauna un partid pentru care valorile cuprinse în parteneriatul cu America sunt de neînlocuit”.

Ministrul Muncii a făcut azi anunțul legat de creșterea pensiilor și a alocațiilor: „În baza unei evaluări, vom face o discuţie argumentată”

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat sâmbătă că PNL este determinat să găsească resursele necesare pentru creşterea pensiilor şi a alocaţiilor.

„PNL este determinat să găsească resurse pentru creşterea pensiilor şi a alocaţiilor, altminteri ştiţi că alocaţiile au fost crescute în ultimii ani ca urmare a iniţiativei PNL. PSD este populist. Vorbeşte despre ce şi-ar dori. PNL chiar a făcut. Toate creşterile de alocaţii, în ultimii ani, au fost făcute ca urmare a iniţiativelor PNL. (…) Avem nevoie de cifrele Ministerului Finanţelor pentru a fi responsabili cu privire la ce se întâmplă cu pensiile”, a afirmat, într-o conferinţă de presă, liderul liberalilor bucureşteni,

Începe procesul milionarului acuzat că a vrut să-și ucidă contabila! Dosarul bogătașului român a ”intrat” în camera preliminară

Judecătorii de la Tribunalul București s-au întrunit într-o primă instanță, în camera preliminară, pentru a începe procesul milionarului Emil Mihai Tufan, unul dintre cei mai bogați afaceriști din România. Acesta este acuzat de tentativă de omor, după ce, în 9 aprilie 2020, și-a înjunghiat contabila căreia îi imputase deturnarea unor sume de bani din conturile companiei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
Actrița care i-a ÎNNEBUNIT pe bărbați! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
Fiica lui Costel Corduneanu, pe urmele tatălui. Ce performanță a reușit
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un rezervor uriaș de apă a fost găsit ascuns adânc sub suprafața Pământului