8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Raed Arafat, reacție dură: „Cineva a plătit bani!” Șeful DSU vorbește despre o manipulare de proporții! Legătura cu măștile de protecție

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Raed Arafat, reacție dură: „Cineva a plătit bani!” Șeful DSU vorbește despre o manipulare de proporții! Legătura cu măștile de protecție
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Raed Arafat, reacție dură: „Cineva a plătit bani!” Șeful DSU vorbește despre o manipulare de proporții! Legătura cu măștile de protecție
Publicat: 23/09/2020, 07:50

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, este convins că persoanele care instigă la nepurtarea măștii de protecție pe durata pandemiei de coronavirus sunt plătite ca să manipuleze cetățenii.

Raed Arafat, mai vehement ca niciodată: “Cineva a plătit bani!” Șeful DSU acuză o campanie de manipulare în masă!

“Exemplul campaniei Sus Inimile. Clipul e încă acolo. E foarte bine gândit și țintit: o anumită categorie, de tineri până în 35 de ani. Filmul e făcut profesionist. Asta înseamnă că cineva a plătit bani. Asta înseamnă că avem o campanie cu specialiști. Nu poate să vină că a venit un specialist…”, a declarat Arafat.

Promisiunea lui Tăriceanu: „Centrale de apartament sau de bloc pentru toți bucureștenii / Modernizarea sistemului de termoficare ar dura 400 de ani!”

Călin Popescu Tăriceanu, candidatul ALDE la funcția de primar al Capitalei, a declarat că, după calculele sale, reparația și modernizarea sistemului de termoficare din Capitală ar dura 400 de ani! În aceste condiții, liderul ALDE promite că bucureștenii vor fi ajutați de primărie pentru a cumpăra centrale de bloc sau de apartament.

Gabriela Firea, despre Podul Ciurel: „Despre acest proiect se spune în mod nedrept că nu duce şi nu va duce nicăieri”

„Despre Podul Ciurel se spune în mod nedrept că nu duce şi nu va duce nicăieri”, este de părerea Gabriela Firea, explicând că acest proiect a fost gândit acum 14 ani, în 3 etape. Primarul Capitalei spune că administrația pe care o reprezintă a finalizat prima etapă.

Medicul Emilian Imbri: Nu trebuie să ne sperie boala, ci faptul că nu ştim câţi vor rezista complicaţiilor ei

Medicul Emilian Imbri, managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Capitală, spune că se așteaptă ca numărul infectărilor cu coronavirus să crească cam după două-trei săptămâni de la începerea școlii, „și este normal să crească”.

Sunt tot mai multe forme de COVID care se remit mult mai greu sub tratament. Beatrice Mahler: Avem pacienți de toate grupele de vârstă

Medicul Beatrice Mahler atrage atenția asupra faptului că în cadrul spitalului pe care îl manageriază se află pacienți de toate vârstele, nu doar în vârstă, sau care au comorbidități. Managerul Institutului Marius Nasta susține că sunt tot mai multe forme de COVID care se remit mult mai greu sub tratament și îi îndeamnă pe simptomatici să apeleze la regula clascică de a suna la DSP, nu să vină singuri la spital.

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2020. Săgetătorii leagă noi relații

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Zodiacul chinezesc, până pe 27 septembrie 2020. Dragostea plutește în aer, pentru nativii zodiei „Tigru”

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 21-27 septembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 21-27 septembrie!

Anca și Adrian, doi soți care parcurg sute de kilometri pentru copiii săraci din România: „Când te duci cu stomacul gol la culcare, riscul abandonul școlar crește” (EXCLUSIV)

 „CU GÂNDUL LA ROMÂNIA” se dorește a fi, cotidian, o întâlnire motivantă cu adevărate personalități ale țării. În cuprinsul acestei rubrici cu totul speciale veți face cunoștință cu oameni pentru care locul întâi al unui podium – fie el și metaforic – se transformă, de fiecare dată, într-o realitate palpabilă. Oameni pentru care un microscop devine o a doua natură, iar camera de luat vederi o prelungire, firească, a gândului și a sufletului.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce s-a întâmplat cu relația dintre Nikki Exotika, femeia trans din America, și Igor din...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Când cresc salariile în România! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum s-a transformat prietenia dintre I.G. Duca și Constantin Stere într-o relație dușmănoasă?