Adina Alberts: Am aflat că printre noi, cei care formăm echipa Alianței Pro București 2020 există un coleg care a avut o pedeapsă penală în SUA pentru fraudă informatică

Adina Alberts: Am aflat că printre noi, cei care formăm echipa Alianței Pro București 2020 există un coleg care a avut o pedeapsă penală în SUA pentru fraudă informatică
Sursă FOTO: Facebook
Publicat: 24/09/2020, 18:05
Actualizat: 06/04/2021, 15:47

Adina Alberts, candidatul Alianței ProBucurești 2020 la Primăria Sectorului 1, a explicat într-un text postat pe pagina sa de Facebook, că a aflat din presă de existența unui coleg care a avut o pedeapsă penală în SUA pentru fraudă informatică. 

Textul Adinei Alberts

Potrivit textului Adinei Alberts, ea și colegii săi din echipa Alianței Pro București 2020 nu știau că unul dintre colegi a primit o pedeapsă penală în SUA pentru fraudă informatică.
Candidatul Alianței ProBucurești 2020 la Primăria Sectorului 1 spune că l-a confruntat în mod direct pe colaboratorul său, acesta recunoscând că informațiile venite din partea Cotidianului Libertatea sunt reale.
„Dragi prieteni,
În cursul zilei de astăzi am aflat că printre noi, cei care formăm echipa Alianței Pro București 2020 există un coleg care a avut o pedeapsă penală în SUA pentru fraudă informatică. Aceasta știre ne-a parvenit prin intermediul presei.
L-am confruntat în mod direct pe colaboratorul nostru al cărui nume nu îl facem public din motive lesne de înțeles, care a recunoscut că informațiile venite din partea Cotidianului Libertatea sunt reale și care regretă că nu ne-a informat despre acest aspect până acum. Menționez că în România, colegul nostru nu are cazier judiciar. Deci nu aveam cum să știm.
Am decis de comun acord cu echipa Pro București 2020- sector 1, să-i retragem sprijinul politic asigurând opinia publică de faptul că nu va ocupa nicio funcție în administrație.
Mulțumesc presei și subliniez că fără implicarea acesteia, atât eu cât și echipa mea nu am fi aflat despre aceasta situație. Asta înseamnă o presă liberă în România”, a scris Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

Dragi prieteni,În cursul zilei de astăzi am aflat că printre noi, cei care formăm echipa Alianței Pro București 2020…

Publicată de Dr Adina Alberts pe Joi, 24 septembrie 2020