Anamaria Prodan, sub lupa procurorilor. Are telefoanele ascultate! “Am primit o hârtie acasă!” Motivul pentru care este supravegheată soția lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, sub lupa procurorilor. Are telefoanele ascultate! “Am primit o hârtie acasă!” Motivul pentru care este supravegheată soția lui Laurențiu Reghecampf
Divorțul anului | Laurențiu Reghecampf: „Am depus actele de divorț! Dumnezeu va decide drumul fiecăruia!”
Publicat: 07/10/2020, 14:35

Anamaria Prodan a fost anunțată de Parchet, prin intermediul unei hârtii, că îi sunt asculate telefoanele. Soția lui Laurențiu Reghecampf susține că este anchetată în cazul meciurilor disputate de Gloria Buzău.

În 2016, jucătorii și antrenorii Gloriei Buzău au fost suspendați drastic de Comisia de Disciplină pentru trucare de meciuri, potrivit gsp.ro.

Am primit o hârtie acasă în care scrie că sunt monitorizată. Când știu că sunt corectă mă enervez… Scrie în hârtie că am un dosar privind manipularea rezultatelor meciurilor Gloriei Buzău. Și că au fost luate măsuri de supraveghere tehnică, interceptare și înregistrare a comunicațiilor prin telefon.

Nici măcar nu am trecut pe la Gloria Buzău. Nu am legătură cu așa ceva. Din ce am înțeles e un domn Pașcu (n.r- Virgil Pașcu, ofițer de integritate la FRF), care a a lucrat în domeniu (n.r- ar fi lucrat la „Doi și-un sfert”, fosta unitate de Informații din MAI). Se pare că el a avut această inițiativă. Sunt bani aruncați degeaba. Ani de zile m-ai supravegheat tu. Și pe bărbatul meu. Ești mai bun tu. Dacă ei nu au treabă… Stau și mă urmăresc ambiental, în casă, în mașină. Am o viața plictisitoare. Nu am nimic în afară de transferuri!

Telefonul îmi făcea figuri de doi ani. Prietenii ziceau că am telefonul ascultat. Da, și ambiental mă ascultă. Se lăudau toți prin Federației. Am prieteni care îmi spun «Nu te suportă cutare și cutare». Domnul Pașcu nu mă suportă!”, a declarat Anamaria Prodan.

De ce a ajuns Anamaria Prodan în vizorul procurorilor

În mai 2016, Comisia de Disciplină și Etică a FRF a ajuns la un verdict dur ce a însumat 14 ani și 6 luni (174 luni) de interzicere a oricărei activități legate de fotbal și la amenzi ce însumau suma de 960.000 lei (aproximativ 213.000 mii de euro). Procurorii au informații că Anamaria Prodan nu ar fi deloc străină de situație, motiv pentru care a ajuns să aibă telefoanele ascultate.

Cel mai sancționat personaj din această anchetă a fost antrenorul Viorel Ion, fost jucător la Gloria Buzău, Oțelul, Steaua, Bochum, Rapid sau naționala României. Acesta a primit o suspendare de 2 ani din partea FRF și o amendă de 200 de mii de lei, aceeași sancțiune fiind luată și de secunzii săi, Romică Bunică și Marian Roșu.

Pe lângă antrenori, 14 jucători au primit, la rândul lor, interzis să mai participe la activități fotbalistice și au fost amendați, doar doi fotbaliști, Adrian Ghinea și Lucian Pârvu, scăpând teferi.

Lista meciurilor trucate din Liga 2:

FC Academica Argeș – Gloria Buzău 3-0 (etapa 2, 6 septembrie 2014)

ACS Berceni – Gloria Buzău 4-2 (etapa 4, 20 septembrie 2014)

Farul Constanța – Gloria Buzău 4-0 (etapa 5, 27 septembrie 2014)

FC Voluntari – Gloria Buzău 5-1 (etapa 14, 22 noiembrie 2014)

Gloria Buzău – ACS Berceni 7-1 (etapa 15, 29 noiembrie 2014)

FC Voluntari – Gloria Buzău 5-2 (play-off, 18 aprilie 2015)

CF Brăila – Gloria Buzău 3-2 (play-off, 2 mai 2015)

SC Bacău – Gloria Buzău 4-0 (play-off, 15 mai 2015)

FC Academica Argeș – Gloria Buzău 5-1 (play-off, 27 mai 2015)

Gloria Buzău – Rapid CFR Suceava 3-1 (play-off, 30 mai 2015)

Lista meciurilor amicale trucate din Turcia:

Gloria Buzău – Mordovia Saransk (Rusia) 1-8

Gloria Buzău – Al Raed (Arabia Saudită) 1-5

Gloria Buzău – Traktor Sazi (Iran) 1-3

Gloria Buzău – Paaykan (Iran) 2-2

Gloria Buzău – Sepahan (Iran) 1-1

Gloria Buzău – Esteghlal (Iran) 1-1

Gloria Buzău – Persepolis (Iran) 0-3

Gloria Buzău – MC Alger (Algeria) 0-3

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase