Antrenorul Universității Craiova a repetat testul Covid-19. Ce rezultat a primit Cristiano Bergodi

Redactor:
Dragos Tanase
Antrenorul Universității Craiova a repetat testul Covid-19. Ce rezultat a primit Cristiano Bergodi
Cristiano Bergodi, antrenorul echipei Universitatea Craiova (FOTO: Mediafax Foto)

Antrenorul echipei de fotbal Universității Craiova din Liga 1, Cristiano Bergodi, a primit – marți – rezultatul celui de-al doilea test COVID-19, după ce un prim test a ieșit neconcludent.

Italianul a ieșit negativ la coronavirus. Doar team managerul echipei, Lucian Pretorian, are COVID-19. Acesta este asimptomatic, dar a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova, potrivit Mediafax.

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Dolj le-a impus celor de la Universitatea Craiova să rămână în izolare, iar peste şapte zile toată lumea va fi testată din nou.

Meciul FCSB-CFR Cluj, de sâmbătă seară, a fost amânat după ce un fotbalist ardelean a fost depistat cu Covid-19

Un jucător din cadrul echipei CFR Cluj a fost testat pozitiv cu COVID-19, sâmbătă, iar meciul cu FCSB, programat în acea seară, de la ora 21:00, a fost amânat. Aceasta ar fi trebuit să fie partida de debut a lui Toni Petrea, noul antrenor al vicecampioanei.

Totul a început, dimineața, în cantonamentul CFR-ului. După ce s-a trezit, fotbalistul Adrian Păun s-a simțit rău, iar medicul echipei a observat că fotbalistul are temperatură. A fost izolat imediat și i s-a făcut testul pentru COVID-19, iar rezultatul a venit în jurul orei 16:00, care a fost pozitiv.

Dinamo, cea mai afectată echipă din Liga 1 după ce numărul infectaților a ajuns la 14

Dinamo este cea mai afectată echipă de fotbal din Liga 1, de pandemie. Alți doi oameni din cadrul clubului au fost depistați pozitiv cu COVID-19, iar numărul infectaților de la Dinamo urcă la 14.

„Încă un jucător dinamovist și un membru al staff-ului medical al echipei au fost confirmați pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, a anunțat conducerea executivă a clubului prin intermediul site-ului oficial. Numărul dinamoviștilor confirmați pozitiv la testările efectuate în ultimele zile a ajuns la 12. Toți reprezentanții echipei vor reface testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, conform prevederilor legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății, pe perioada acestor zile fiind urmate măsurile impuse de Direcția de Sănătate Publică”, se arată într-un comunicat emis de clubul Dinamo, citat de Prosport.

Oficialul George Trandafir și psihologul Silviu Ioniță sunt cei doi oameni de la Dinamo depistați, marți, cu coronavirus, potrivit Digi Sport.

Meciurile echipelor Dinamo, CFR Cluj și Universitatea Craiova au fost amânate

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat, marți, programul etapei a noua din play-off-ul și a etapei a 11-a din play-out-ul Ligii I.

Din cauza depistării unor cazuri de COVID-19, partidele echipelor Dinamo, CFR Cluj și Universitatea Craiova au fost amânate.

Potrivit LPF, cele două etape vor avea loc în perioada 25-26 iulie, astfel:

Sâmbătă, 25 iulie

Ora 15.30 Academica Clinceni – Poli Iași

Ora 18.00 FC Viitorul – Chindia

Ora 21.00 Gaz Metan Mediaș – FCSB

Duminică, 26 iulie

Ora 16.00 FC Voluntari – Sepsi OSK.

Partidele echipelor Dinamo București, CFR Cluj și Universitatea Craiova vor fi programate ulterior, a mai transmis LPF. La aceste echipe au fost disgnosticate mai multe cazuri de COVID-19.

Inchide