Au dat bir cu fugiții! Asistente medicale școlare trimise de primărie să îi ajute pe medicii de la ambulanță întorc spatele celor la nevoie

Au dat bir cu fugiții! Asistente medicale școlare trimise de primărie să îi ajute pe medicii de la ambulanță întorc spatele celor la nevoie
Au dat bir cu fugiții! Asistente medicale școlare trimise de primărie să îi ajute pe medicii de la ambulanță întorc spatele celor la nevoie / Sursă FOTO: Pixabay - caracter ilustrativ
Publicat: 12/11/2020, 16:57
Actualizat: 12/11/2020, 18:14

Caz incredibil în Timișoara unde mai multe asistente medicale școlare trimise de primăria municipiului să îi ajute pe medicii de pe ambulanță au dat bir cu fugiții când au aflat ce trebuiau să facă de fapt.

Sistemul sanitar din Timiș este la un pas de colaps și în privința serviciului de ambulanță care se ocupă și de revoltarea probelor în vederea testării de COVID-19 a suspecților. 18 autospeciale sunt destinate recolrării, reprezentând aproximativ jumătate din numărul total de autospeciale din județ, potrivit digi24.ro.

Asistentele medicale școlare și-au luat tălpășița când au aflat ce au de făcut

În această situație, Primăria Timișoarei a trimis o adresa serviciului de ambulanță în care se solicita enumerarea eventualelor probleme iar instituția se angaja să ajute cum poate. Astfel, serviciul de ambulanță a transmis că are nevoie de cinci autospeciale și același număr de asistente instruite pentru recoltarea de probe în vederea testării pentru COVID-19.

Astfel, cinci asistente medicale școlare au fost trimise la instruire de către Primăria Timișoarei, dar când au aflat că nu vor lucra în call center, ci vor face total altceva, au dat bir cu fugiții și sunt de negăsit.

Primăria municipiului încearcă să le găsească, alături de serviciul de ambulanță, astfel încât să le trimită la instruire pentru a ajuta în conrextul pandemiei de coronavirus.

Caz halucinant într-un dispensar din Vaslui. O doctoriţă s-a luat la bătaie cu asistenta medicală

Un incident neobișnuit s-a întâmplat în comuna Tătărăni din județul Vaslui: o doctoriţă de dispensar şi asistenta medicală s-au luat la bătaie și și-au spus cuvinte greu de reprodus. Valentina Maniu, doctorița de la dispensarul din comună, s-a luat la bătaie cu asistenta Mihaela Ifteni. Cea din urmă spune că ar fi victima și incidentul ar fi speriat-o foarte tare.

Medicul a declarat că asistenta ar fi supărat-o pentru că a făcut încurcături în evidenţa gravidelor, iar de acolo a pornit scandalul. Pe de altă parte, asistenta susține că doctorița s-a năpustit asupra ei, după ce aceasta ar fi cerut un salariu mai mare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase