Bărbat, bătut cu bestialitate de trei indivizi când se întorcea de la un priveghi: „Siguranţa nu mai există”. Ce transmit autoritățile în urma atacului – VIDEO

Bărbat, bătut cu bestialitate de trei indivizi când se întorcea de la un priveghi: „Siguranţa nu mai există”. Ce transmit autoritățile în urma atacului - VIDEO
Victima a anunțat că vrea să obțină un certificat medico-legal astfel încât cei trei atacatori să fie trași la răspundere / Sursă FOTO: colaj capturi video - YouTube
Publicat: 27/06/2021, 20:15
Actualizat: 27/06/2021, 20:22

Un bărbat originar din Ocna Mureș a trecut prin clipe de groază în cursul nopții de 27 iunie, când a fost atacat cu bestialitate de trei indivizi. Victima, în vârstă de 34 de ani, a susținut că a mai avut divergențe cu doi dintre atacatori.

Bărbatul a povestit cum se întorsese în localitatea natală pentru a organiza parastasului tatălui său, care decedase cu o săptămână în urmă. Însă, la un moment dat trei indivizi l-au atacat și bătut în toiul nopții, lăsându-l cu răni pe față, brațe, picioare, dar nu numai, relatează adevarul.ro.

Victima și-a pierdut cunoștința în urma atacului

„Sosit târziu de la un priveghi, în data de 27, la miezul nopţii, ora 23:59, aud din camera, unde eram întins, un claxon de maşină. Ies la poartă, observ o maşină cu farurile aprinse, nu reuşesc să văd bine şi îmi deschid şi eu maşina care era parcată la poartă, să aprind farurile pentru a vedea cine claxonează.

Imediat trei pasageri sar din maşina sosită, strigând cu vădită intenţie de a mă ataca. Nu desluşeam în lumina puternică a farurilor câţi sunt, dacă sunt înarmaţi cu bâte, cuţite sau altceva. Toată agresiunea a fost filmată cu camera video montată în autoturismul meu.

Din imagini se observă violenţa atacului în urma căruia mi-am pierdut cunoştinţa, zăcând aproximativ trei min pe asfalt. Vecinii auzind strigătele au sunat la 112 şi ulterior şi eu, după ce mi-am revenit. Am fost lovit cu un obiect contondent în cap. Am decis sa fac public acest incident deoarece cu 2 dintre atacatori am avut şi în trecut incidente în trafic care deşi au fost raportate prin 112 la politie, nu s-a luat nici o măsură.

Este inadmisibil ca într-un oraş mic de 13.000 de locuitori să fie toleraţi astfel de indivizi tineri. Siguranţa nu mai există. Luni dimineaţă mă voi prezenta pentru a obţine un certificat medico legal şi voi urma paşii pentru tragerea la răspundere a celor trei atacatori”, a declarat bărbatul agresat.

Ce transmite IPJ Alba

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a transmis că cei trei agresori au fost identificați iar cercetările pe numele lor continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

„Cu ajutorul indiciilor și imaginilor puse la dispoziție de victimă, în aproximativ o oră de la sesizare au fost identificați 3 tineri, de 30, 33 și 39 de ani, doi din comuna Unirea și unul din Ocna Mureș județul Alba, ca și persoane bănuite de săvârșirea faptelor cu violență.

Din primele cercetări, a rezultat că, anterior producerii incidentului, între victimă și agresori ar fi avut loc o șicanare în trafic, eveniment care nu a fost semnalat prin 112 sau prin altă modalitate de către niciuna dintre părțile implicate.

Cu ocazia verificărilor efectuate în locul în care s-ar fi produs agresiunea, nu au fost identificate arme albe sau alte obiecte care ar fi putut produce leziuni.

Față de cei 3 tineri, cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, transmite sursa citată.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase