Băsescu, nemilos cu Orban: „Un rebut politic, gogoșar incompetent…”

Băsescu, nemilos cu Orban: „Un rebut politic, gogoșar incompetent...”
Băsescu, nemilos cu Orban: „Un rebut politic, gogoșar incompetent...” / Mediafax FOTO, Alexandru Dobre
Publicat: 12/09/2020, 15:31

Rafală de jigniri la adresa premierului Ludovic Orban, din partea lui Traian Băsescu.

Întrebat dacă PMP ar face alianță cu PNL sau UDMR, după alegerile parlamentare, Băsescu a răspuns că nu crede în acest „REBUT POLITIC” care se numește Ludovic Orban.

Candidatul PMP la Primăria Capitalei a mai spus că nimeni nu mai are încredere în acest „gogoșar incompetent”, care a devenit și premier.

Cât pot să mai cred în acest rebut politic care se numeşte Ludovic Orban, când ne-a pus într-o situaţie incredibilă – cu o săptămână înainte de expirarea dreptului de a depune liste, domnul Orban ne-a anunţat că ei merg singuri cu USR şi ne-au pus într-o situaţie extrem de dificilă? Cum să cred eu că Orban va mai vrea o alianţă. Ba cred că Orban va fi ultimul în care PMP să creadă. Deci nu îl crede nimeni pe acest gogoşar incompetent care a ajuns şi prim-ministru al României”, a declarat Traian Băsescu, întrebat sâmbătă la prezentarea programului pentru Primăria Capitalei dacă PMP ar face alianţă cu liberalii după alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Candidatul PMP la PMB, Traian Băsescu, exclude orice posibilitate de a se retrage din cursă pentru a-i ușura victoria lui Nicușor Dan în fața Gabrielei Firea.

În prezent, Nicușor Dan se află la egalitate cu Gabriela Firea, iar Traian Băsescu este cotat cu 10%.

Băsescu, despre posibilitatea unui nou scenariu „Dragă Stolo”, înainte de alegeri: Nu sunt geambaș de voturi. Nu mă retrag din cursă

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu a dat asigurări că nu va mai exista un episod „Dragă Stolo”, de data aceasta care să anunțe retragerea acestuia din cursa pentru funcția de primar general al Capitalei. Retragerea lui Băsescu din cursă, pentru a-i aduce un beneficiu lui Nicușor Dan este exclusă, spune fostul președinte: „Nu sunt geambaș de voturi”.

Gândul LIVE. Traian Băsescu: „Nicușor Dan și Gabriela Firea nu au nimic în cap / Amândoi au învățat un singur lucru în politică: fuga / Cumperi, dar mai și fă ceva, frate!”

Fostul președinte Traian Băsescu, candidat acum la Primăria Capitalei, a declarat, joi, la Gândul LIVE că cei doi candidați principali la PMB, Nicușor Dan și Gabriela Firea, nu au nimic în cap atunci când vine vorba de administrarea Capitalei.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult