Caniculă în Capitală. Zona din București unde a fost înregistrată o temperatură record: 72 de grade Celsius

Caniculă în Capitală. Zona din București unde a fost înregistrată o temperatură record: 72 de grade Celsius
Caniculă în Capitală / Sursă Foto: Facebook
Publicat: 05/07/2022, 21:16
Actualizat: 05/07/2022, 21:35

Pe bulevardul Regina Elisabeta din București s-au înregistrat temperaturi medii de 50°C. Căldurile extreme au lovit România în ultimele zile, recordul de temperatură fiind înregistrat marți pe o suprafață neagră, lângă Universitatea București: 72°C.

Potrivit unei postări distribuite pe o rețea de socializare de către un ONG din București, marți, în Capitală au fost înregistrate temperaturi fără precedent, recordul de temperatură înregistrat este pe o suprafață neagră, lângă Universitatea București: 72°C.

„Temperaturi medii de 50°C pe tot bulevardul Regina Elisabeta în acest moment. Recordul de temperatură înregistrat este pe o suprafață neagră, lângă Universitatea București: 72°C.

Temperatura medie la umbră, acolo unde pomii încă există este de 35°C. Avem nevoie de replantarea pomilor și reabilitarea alveolelor verzi de pe blvd. Regina Elisabeta. Acest lucru poate să fie posibil cu votul vostru. Intrați pe site-ul primăriei și votați proiectul Coroană Verde pentru Regina Elisabeta”, transmite, pe Facebook, ONG-ul Străzi pentru Oameni.