Caz revoltător în județul Dolj. Un măgăruș a fost găsit cu urechile tăiate, după ce fusese lăsat pe câmp de proprietar

Caz revoltător în județul Dolj. Un măgăruș a fost găsit cu urechile tăiate, după ce fusese lăsat pe câmp de proprietar
Caz revoltător în județul Dolj. Un măgăruș a fost găsit cu urechile tăiate, după ce fusese lăsat pe câmp de proprietar. Sursa foto: Facebook/Asociația pentru Protecția Animalelor Măriuța
Publicat: 11/09/2020, 21:34
Actualizat: 11/09/2020, 21:36

Asociația pentru Protecția Animalelor Măriuța a făcut public vineri pe Facebook un caz revoltător petrecut în județul Dolj.

Un măgar a fost găsit pe un câmp cu urechile tăiate după ce fusese lăsat de proprietar pe câmp.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Castranova din județul Dolj, iar Asociația pentru Protecția Animalelor Măriuța a publicat și câteva imagini cu animalul.

Asociația se declară în postare nemulțumită de faptul că Poliția din localitate nu a luat măsuri în acest sens până acum.

Reprezentanții asociației au mai spus că animalul a fost dus la un adăpost.

„S-a întâmplat în localitatea Castranova din Județul Dolj. Măgărușul a fost priponit de proprietar pe câmp, iar cineva s-a dus și i-a tăiat urechile. Poliția de la Castranova, poate vă autosesizați… România lui 2020. Măgărușul este în drum către adăpostul Măriuța. Avem nevoie de ajutor”, scriu pe Facebook reprezentanții Asociației pentru Protecția Animalelor Măriuța.

Internauții, revoltați de caz

Sute de persoane au comentat pe Facebook, majoritatea declarându-se revoltate de actul de cruzime.

„Mă întreb de multe ori cum pot oamenii aceștia să fie atât de cruzi și lipsiți de sentimente??? Fiecare dintre noi vom da socoteala lui Dumnezeu și doar atunci se va face dreptate”, spune un comentator.

„Nu există să treacă o zi să nu vedem imaginile acestea groaznice cu aceste biete suflete care intră fără voia lor pe mâna unor călăi, pe mâna unor monștri care nu au nimic dumnezeiesc în ei, care sunt de un sadism ieșit din comun, dacă în țara aceasta nu se aplică legi drastice pentru ca acești nemernici să fie arestați ani buni, nu se vor potoli din a mai chinui sau maltra bietele suflete”, scrie o altă persoană.

Recent, Poliția Animalelor, înființată în urmă cu puțin timp, a operat și o primă arestare, în cazul unui tânăr din Timișoara care a ucis o pisică.