Ce salarii au farmacistele de la Sensiblu. Cât câștigă, de fapt

Ce salarii au farmacistele de la Sensiblu. Cât câștigă, de fapt
Publicat: 23/02/2022, 10:52
Actualizat: 23/02/2022, 11:02

Sensiblu este una dintre cele mai mari reţele de farmacii din țară. Compania a fost înființată în 1997 și este deţinută de A&D Pharma. În România, salariul unei farmaciste diferă în funcţie de oraş, dar contează și experiența.

Marile lanțuri de farmacii prezente la noi în țară, printre care și Sensiblu, cer studii superioare finalizate în domeniu și certificat eliberat de Colegiului Farmaciștilor, iar experienta in farmacii cu circuit deschis constituie avantaj.

În cazul în care sunteți interesați de un job la Sensiblu, ar trebui să știți că salariul net oscilează, în majoritatea cazurilor, între 2.400 şi 4.400 lei, conform undelucram.ro.

Ce salarii au farmacistele de la Sensiblu

Potrivit sursei citate, cei care aleg să se angajeze în astfel de farmacii primesc şi un pachet de beneficii care cuprinde tichete de masă sau alte bonusuri.

În plus, trebuie menționat că suma poate varia în funcție de experiență pe care o aveți.

Astfel, un farmacist angajat la Sensiblu primește, în medie, un salariu net de 3.300 de lei, la care se adaugă bonusuri lunare de 500 de lei, dar și tichete de masă de 200 de lei.

Cât câștigă un farmacist diriginte

Un farmacist diriginte primește 4.000 de lei net pe lună, plus tichete de masă de 300 de lei și alte bonusuri de 300 de lei.

În ceea ce privește un asistent de farmacie, acesta primește, în medie, 2.200 lei, dar și tichete de masă de 300 de lei. Un operator calculator primește 2.000 de lei net.

Pentru funcția de Category Specialist, un angajat primește 4.400 de lei, dar și un bonus de 1100 de lei.

Citește și… Ce salariu au ajuns sa aibă farmacistele de la Catena și Doctor Max. Cât câștigă, de fapt

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase