China a inaugurat primul semafor pentru cămile

China a inaugurat primul semafor pentru cămile
Publicat: 12/04/2021, 16:25

Oficialii din nordul Chinei au inaugurat duminică primul semafor pentru cămile. Plimbările pe cămile reprezintă atracția principală din zonă, iar turiștii vor fi feriţi de coliziuni.

Semaforul a intrat în funcțiune duminică, fiind amplasat în apropierea orașului Dunhuang, într-o zonă foarte populată de turiști, a informat ECNS.

Foto: Youth China, Facebook

Plimbările pe cămile reprezintă atracția principală din zonă. Acum, datorită noului semafor, vizitatorii Muntelui Mingsha și Crescent Spring sunt feriți de coliziunile dintre cămile. Semaforul devine verde pentru a lăsa animalele să treacă și roșu pentru a le face să se oprească.

Oraşul Dunhuang este situat pe o oază din deşertul Gansu-Xinjiang, şi a fost prima aşezare administrată de China de pe Drumul Mătăsii.

Câteva faotografii adorabile arată legătura uimitoare dintre un câine labrador și un miel. „L-a alăptat și i-a oferit multă afecțiune”

Imagini adorabile arată legătura uimitoare dintre un labrador și un miel – pe care puiul l-a ajutat după complicații la naștere. Lola, câine labrador, în vârstă de doi ani, și-a arătat instinctele materne pentru a-l ajuta să-l îngrijească pe mielul Ronnie care nu avea șanse să trăiască la naștere (29 martie). Proprietarul, Ellen McCrone, în vârstă de 21 de ani, se temea că mielul Ronnie nu va reuși să fie salvat.

Perechea formează o legătură strânsă

Un câine a format o legătură de neîntrerupt cu un miel care a întâmpinat probleme la naștere, transmite metro.co.uk.

Micul Ronnie s-a născut șchiop și lipsit de viață pe 29 martie, când familia McCrone a reușit să-l aducă la viață și să-l înfășoare într-o pătură.

Plasându-l sub radiator pentru a-l încălzi, McCrones s-a temut că mielul Ronnie ar putea să nu trăiască – dar instinctele materne ale Lolei, în vârstă de doi ani, au început să-l salveze.