Cozmin Gușă a răbufnit! “Neam-prostia, la putere-n România!” Ce l-a scos din sărite pe cunoscutul consultant politic

Cozmin Gușă a răbufnit! “Neam-prostia, la putere-n România!” Ce l-a scos din sărite pe cunoscutul consultant politic
Cozmin Gușă, critici la adresa lui CTP: „Raționamente similare celor emise de comuniști!”
Publicat: 21/08/2020, 11:34
Actualizat: 21/08/2020, 11:35

Cozmin Gușă nu a mai rezistat și a răbufnit pe o rețea socială, după ce a primit o fotografie cu celebra Epavă de la Costineşti “ștampilată” cu o marcă pe care a catalogat-o de “neam-prost”, “Casa Duca”.

Prin intermediul postării cu titlul “’Neam-prostia’, la putere-n România!, Cozmin Gușă subliniază, încă o dată, faptul că românii nu știu cu adevărat să-și prețuiască simbolurile. Totodată, consultantul politic a urcat pe Facbook și imaginea care i-a lăsat un gust amar.

Cozmin Gușă: “Deprimant! Parcă doar prostie respirăm în ultima vreme”

Așa cum se poate observa, pe epava aflată într-o stare avansată de degradare apare scris “Casa Duca”, o marcă pe care Cozmin Gușă a catalogat-o ca fiind de “neam-prost”.

Am primit azi o fotografie cu celebra >. Această fotografie ne-arată cum unul dintre cele mai îndrăgite și autentice simboluri ale Costineștiului și litoralului românesc a fost > zilele astea cu o marcă de NEAM-PROST, o oarecare >, nici nu contează numele. Deprimant!

Parcă doar NEAM-PROSTIE respirăm ( și emitem!) în ultima vreme…”, este mesajul dur postat de Cozmin Gușă.

Epava de la Costinești, „ștampilată” spre dezamăgirea lui Cozmin Gușă

Totul despre Epava de la Costinești

Nava are peste 131 de metri lungime, peste 17 metri lăţime şi peste patru metri lăţime. Numele acesteia, “Evanghelia” este al patrulea pe care nava l-a purtat. Vasul a făcut parte dintr-o serie de nave (Empire) care au servit guvernul britanic. Nava Evanghelia a eşuat la 15 octombrie 1968, iar din cauza costurilor prea mari de recuperare a fost abandonată. Epava a intrat în patrimoniul statului român şi a devenit simbolul staţiunii Costineşti.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase