Cum arată Angela Similea la 75 de ani

Cum arată Angela Similea la 75 de ani
Angela Similea / Sursă Foto: Mediafax Foto
Publicat: 09/07/2021, 20:32
Actualizat: 09/07/2021, 20:32

Cântăreața Angela Similea a împlinit vineri, 9 iulie, vârsta de 75 de ani.

Ioana Angela Similea s-a născut în comuna ilfoveană 1 Decembrie, la 9 iulie 1946, fiind cel mai mare din cei trei copii ai cuplului Petre și Gherghina Similea.

Aceasta a mărturisit că încă din copilărie a fost atrasă de fenomenul muzical, o mare influență în alegerea carierei de cântăreață fiind momentul în care a asistat pentru prima dată la un concert al Mariei Tănase.

Printre marile sale hituri se numără: „Bun venit rază de soare”, „Nesuferită tristețe”, „Când băieții ne privesc”, „Un albastru infinit”, „Dacă n-ai fi existat”, „Grăbește-te și vino”, „Balada iubirilor deschise”, „Recheamă-mă și-am să revin”, „Voi cânta pentru mileniul trei”, „Nu-mi lua iubirea”, „Viața merge iubind înainte”, „Ultimul tramvai” sau „Să mori de dragoste rănită”.

Angela Similea

Cântăreața a avut probleme cu banii

Cântăreața a pierdut anul trecut procesul pentru averea fostului său soț. În acest proces, aceasta a pierdut și locuința în care a locuit pentru ani buni.

Lipsurile din familia cântăreței au început în anul 2009. În acel moment, Victor Surdu, soțul său, s-a îmbolnăvit.  Potrivit a1.ro, cei doi au început să aibă mari probleme financiare din cauza unui împrumut de peste jumătate de milion de euro.

În acest moment, cântăreața locuiește în casa unor prieteni care s-au stabilit în străinătate de ani buni.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase